Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care este cea mai bună soluție pentru a slăbi? Recomandările specialiștilor

Care este cea mai bună soluție pentru a slăbi? Recomandările specialiștilor

GALERIE FOTO (3) Care este cea mai bună soluție pentru a slăbi_

Care este cea mai bună soluție pentru a slăbi? Multe persoane își doresc să topească kilogramele în plus, dar niciodată nu găsesc soluția bună pentru a face asta. Astfel, specialiștii au vorbit despre acest lucru, menționând care este cea mai bună modalitate de a slăbit, în funcție de fiecare.

Care este cea mai bună soluție pentru a slăbi? Recomandările specialiștilor

Care este cea mai bună soluție pentru a slăbi? Kilogramele în plus au fost întotdeauna o problemă majoră pentru persoanele care își doresc să aibă un trup de invidiat, dar și sănătos. Astfel, pentru a slăbi sănătos, specialiștii din domeniu au câteva recomandări pentru cei care își doresc să aibă un corp de invidiat. Conform acestora, schimbarea începe din bucătărie, dar atunci când dieta este strictă, șansele ca acest procedeu să se transforme într-un eșes, sunt foarte mari.

Specialistul sportiv Cornel Moca a declarat pentru Antena 3, că mâncarea sănătoasă este cea mai importantă într-o dietă. ‘Oamenii înţeleg greşit, dacă întrebi pe cineva care vrea să slăbească, va spune „vai, ţin dietă, nu mai pot”, atunci când ne setăm că ţinem dietă sau ne repetăm termenul dietă sau cură de slăbire, practic ne demotivăm de fiecare dată când propunţăm acel termen, nu, mănănc echilibrat. Adică să mâncăm cât mai curat. Când zic curat mă refer la legume, multe legume şi când zic multe legume, înseamnă că putem mânca aproape cât vrem noi, gătite şi nu prăjite, la abur, la cuptor, fierte. Le acompaniem cu carne slabă”,a spus specialistul.

Dieta

De asemenea, pentru persoanele care nu sunt active, specialiștii le recomandă să meargă pe jos sau să se plimbe cu bicicleta. Iar dacă doresc să aibă parte de o transformare a siluetei trebuie să își organizeze un program și câteva ore serioase de antrenament. ‘30-45 de minute, la două – trei zile, adică să avem vreo 3-4 sesiuni pe săptămână. Sesiunea ar trebui să fie intensă, fără pauze, fără stat pe telefon, mergem la sală, ne antrenăm, lăsăm telefonul 40 de minute undeva sau 30 de minute, atât cât ne permite timpul, dar lucrăm intens”, a mai recomandat specialistul. În momentul în care dieta nu funcționează, sportul ar trebui să fie mult mai intens.

Ce reprezintă remodelarea corporală

Conform specialistului în remodelare corporală, Adriana Bican, remodelarea corporală nu înseamnă folosirea unui singur aparat, ci mai multe. Acestea ajută la slăbirea anumitor zone ale corpului.Deși oamenii se așteaptă ca remodelarea corporală să ajute la transformarea totală a corpului, aceasta nu funcționează decât pe anumite zone. ”Tratamentul acesta ne slăbeşte corporal precum o dietă, doar că ne slăbeşte în anumite zone corporale. Nu o să ne slăbească pe tot corpul, unde se aplică acolo ne slăbeşte.Stratul de grăsime este perforat şi devine lichid, fiind mai uşor preluat de către ficat şi eliminat apoi pe căi naturale. E un procedeu simplu, fără efort, fără durere”, a explicat Adriana Bican.

Operatii estetice pentru slabire

În ceea ce privește un rezultat rapid, unele persoane apelează la bisturiu, fiind cea mai simplă metodă. Medicul specialist în chirurgie estetică, Gabriel Mazilu susține că bisturiul este cea mai simplă metodă pentru a slăbi. Dar recomandarea specialistului pentru persoanele care sunt deranjate de câteva kilograme în plus, să țină o dietă sau să facă sport, în loc să facă o operație estetică. În ceea ce privește o operatie estetică, acestea presupune schimbarea totală a stilului de viață, ceea ce înseamnă că pacientele nu scapă de planul alimentar echilibrat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: