Redactia.ro
Home » Știri » Care este cea mai mare dorinţă a lui Mihai Neşu azi, când împlineşte 39 de ani. Din păcate, fostul fotbalist trăieşte o nouă dramă

Care este cea mai mare dorinţă a lui Mihai Neşu azi, când împlineşte 39 de ani. Din păcate, fostul fotbalist trăieşte o nouă dramă

GALERIE FOTO (2) mihai-nesu

Mihai Neşu, fostul fotbalist rămas paralizat în urma unei accidentări de la antrenamentele lui Utrecht, împlineşte azi, 19 februarie, vârsta de 39 de ani. Din păcate, în afara problemelor sale personale, bărbatul trăieşte o nouă dramă.

Din cauza scumpirilor de la toate nivelurile din România, Neşu întâmpină probleme cu ridicarea centrului dedicat copiilor cu nevoi speciale, de la Oradea.

Fostul fotbalist nu renunţă

Acest proiect, la care fostul fotbalist a lucrat personal, se ridică la peste 3 milioane de euro. ”S-au scumpit practic toate materialele de construcţie. Probabil vom avea nevoie cât de curând să strângem, într-un timp relativ destul de scurt, vreun milion jumate de euro măcar”, a spus Mihăiţă Neşu pentru prosport.ro.

Toate cele trei clădiri ale complexului au început să fie ridicate simultan, iar persoanele și companiile care doresc să ajute la procurarea materialelor necesare construcției pot sprijini proiectul prin donații la Fundația Mihai Neșu.

Bărbatul s-a regăsit în credinţă

Fostul jucător de la Steaua îşi petrece cea mai mare parte din zi, indiferent de vreme, pe şantierul unde se construieşte noul centru de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi. Printre altele, a mărturisit că, dacă s-ar naște încă o dată, nu s-ar mai face fotbalist.

Viața mea e mult mai fericită și împlinită decât atunci când eram sănătos! Dacă m-aș mai naște acum, nu m-aș mai face fotbalist. Sunt lucruri foarte frumoase care îți aduc bucurii, în afară de fotbal. Acum, de când am acest Centru pentru copii cu dizabilități, am o bucurie foarte mare, pentru că pot să le fiu de folos”, a zis Mihai Neşu pentru sursa amintită.

Fostul fundaș de la echipa națională, Steaua și Utrecht a transmis, de asemenea, că regretă că până la vârsta de 30 de ani nu s-a apropiat mai mult de cele sfinte și susține că doar credința i-a schimbat viața în bine după accidentul din 2011.

Am un mare regret că până la 30 de ani nu m-a interesat deloc să caut ce înseamnă Dumnezeu și ce scop are în viața noastră. Cei care citesc acest interviu aș dori să mă ia drept exemplu negativ pentru prima parte a vieții mele și să vadă că în orice situație, chiar și în cele rele, ca a mea, Dumnezeu poate schimba viața unui om în bine”, a transmis Mihai Neșu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: