Redactia.ro
Home » Sport » Mihai Neșu, despre viața după accidentarea care i-a schimbat complet viața. Ce l-a determinat pe fostul fotbalist să meargă mai departe

Mihai Neșu, despre viața după accidentarea care i-a schimbat complet viața. Ce l-a determinat pe fostul fotbalist să meargă mai departe

GALERIE FOTO (4) Mihai Neșu, despre viața după accidentarea care i-a schimbat complet viața (1)

Mihai Neșu, despre viața după accidentarea care i-a schimbat complet viața. În 2011, viața celebrului fotbalist Mihai Neșu avea să se schimbe complet. Sportivul a suferit un accident grav care i-a încheiat cariera în fotbal. Recent, Mihai Neșu a vorbit despre perioada în care a fost nevoit să se obișnuiască cu noua sa viața, transmițându-le oamenilor un mesaj emoționant.

Mihai Neșu, despre viața după accidentarea care i-a schimbat complet viața. Ce l-a determinat pe fostul fotbalist să meargă mai departe

Mihai Neșu, despre viața după accidentarea care i-a schimbat complet viața. Fostul fundaș al Stelei și a echipei naționale de fotbal a trecut prin momente greu de explicat în cuvinte. Mihai Neșu a suferit un accident cumplit în 2011, care i-a schimbat complet viața. Acesta a rămas paralizat complet, iar la zece ani de la teribilul accident, fostul fotbalist face dezvăluiri uluitoare.

Ajuns la 38 de ani, Mihai Neșu și-a dedicat viața ajutorării celor cu probleme și spune că nu s-ar mai fi apucat de fotbal dacă ar fi din nou copil, dar nu din cauza a ceea ce a pățit în Olanda. Mihai susține că în prezent este mult mai fericit decât atunci când era sănătos și juca fotbal. „Viața mea e mult mai fericită și împlinită decât atunci când eram sănătos! Dacă m-aș mai naște acum, nu m-aș mai face fotbalist. Sunt lucruri foarte frumoase care îți aduc bucurii, în afară de fotbal. Acum, de când am acest Centru pentru copii cu dizabilități, am o bucurie foarte mare pentru că pot să le fiu de folos. În plus, mi-am redescoperit și pasiunea pentru design și arhitectură.Mama a fost un arhitect foarte bun și avea tot timpul dorința de a face lucruri noi. Am moștenit de la tata talentul pentru fotbal și de la mama pasiunea pentru arhitectură, design și decorații interioare”, a spus Mihai intr-o emisiune tv.

Mihai Neșu a recunoscut că a avut momente în care nu credea că își va mai reveni vreodată, dar ulterior și-a dat seama că încă mai trăiește în urma accidentului, iar acesta este un motiv întemeiat pentru a merge mai departe. „Dacă tot nu ai murit, ce faci? Cu ceva tot trebuie să fii de folos. Mi-a luat foarte mult timp, până prin 2016 am tot căutat să înțeleg de ce mai trăiesc, ce mai am de făcut”, a afirmat Mihai Neșu, în cadrul emisiunii „La cină” de la Digi 24, moderată de jurnalista Ionela Năstase.

Mihai Neșu a rememorat momentul accidentării

În 2011, Mihai Neșu suferea o accidentare la antrenament. Din păcate, fotbalistul a suferit o lovitură gravă la coloanei, motiv pentru care a rămas paralizat. „La un duel m-am ciocnit cu un coleg. Amândoi urmăream mingea. Eu am făcut o alunecare, el era în alergare. Gâtul meu s-a ciocnit de piciorul lui și s-a creat o lovitură tare care mi-a secționat puțin măduva spinării și am rămas instantaneu paralizat. Am stat o lună în spital, apoi șase luni la centrul de recuperare și, când m-am întors acasă, am încercat să îmi reiau viața normală. Șansa a fost că, după un an, am ajuns în America, unde am făcut terapie timp de cinci luni și am învățat foarte multe lucruri ”, a rememorat Mihăiță Neșu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: