Redactia.ro
Home » Monden » Care este cel mai mare viciu al Oanei Roman! La ce nu poate renunța nici în ruptul capului?

Care este cel mai mare viciu al Oanei Roman! La ce nu poate renunța nici în ruptul capului?

GALERIE FOTO (2) Care este cel mai mare viciu al Oanei Roman! La ce nu poate renunța nici în ruptul capului?

În ultima perioadă, Oana Roman a început să fie din ce în ce mai sinceră cu fanii ei. Astfel că, de curând aceasta a recunoscut care este cel mai mare viciu al ei.

Care este cel mai mare viciu al Oanei Roman

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă din viața ei. A rămas singură cu fetița, iar despărțirea de Marius Elisei i-a rupt inima. Singurul lucru care o mai liniștește este să vorbească cu fanii ei pe rețelele de socializare. Astfel că, aceasta le-a mai dezvăluit ceva utilizatorilor. La ce nu poate renunța fiica lui Petre Roman nici în ruptul capului?

Oana Roman este una dintre cele mai puternice vedete din România. A trecut prin foarte multe lovituri în viață și totuși a luptat și a ajuns unde și-a propus. A slăbit enorm de mult și a devenit un exemplu demn de urmat pentru toate doamnele și domnișoarele, iar lista poate continua. Însă chiar și așa, este ceva la care fiica lui Petre Roman nu poate să renunțe.

Care este cel mai mare viciu al Oanei Roman! În secțiunea de întrebări și răspunsuri organizată pe rețelele de socializare, un fan nu s-a putut abține și a întrebat-o pe fiica lui Petre Roman dacă fumează. Sinceră, deschisă și pregătită să dea oricând cărțile pe față, Oana a recunoscut: ”Din păcate, da”, semn că este conștientă de viciul său, însă nu poate renunța atât de ușor.

Care este cel mai mare viciu al Oanei Roman! La ce nu poate renunța nici în ruptul capului?

Ce schimbări vrea să facă Oana Roman anul acesta

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Oana Roman le-a promis celor care o admiră că 2021 va fi anul ei. Anul în care va fi mult mai hotărâtă și se va bucura din plin de tot ceea ce îi oferă viața, indiferent dacă sunt bune sau rele.

Care este cel mai mare viciu al Oanei Roman! Fiica lui Petre Roman crede că a trăit prea mult timp pentru alții și că acum i-a venit, în cele din urmă, rândul la fericire și liniște. Frumoasa vedetă are planuri mari pentru anul în curs și le-a promis fanilor săi o mulțime de surprize, scrie spynews.ro.

Astfel că, prima surpriză va începând din data de 14 ianuarie, de la orele 21:00, când Oana Roman va face parte din sezonul 2 ”Mămici de pitici, cu lipici,” la Antena Stars.

”În 2020 am îndrăznit mai mult. Anul ăsta o să fiu și mai hotărâtă. Hotarata sa ma bucur din plin de tot ce mi oferă viata. De libertatea de a trai asa cum simt. De a trai după cum cred ca e mai bine pentru mine și copilul meu. Voi profita de tot. Si nu ma voi împiedica de nimeni și nimic. Prea mult am trăit pentru alții, prea mult mi a pasat de părerea si dorințele altora. E timpul meu. So be it!”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: