Redactia.ro
Home » TV » Care este cel mai prost plătit concurent de la Survivor România? Câți bani ia de la Kanal D

Care este cel mai prost plătit concurent de la Survivor România? Câți bani ia de la Kanal D

Care este cel mai prost plătit concurent de la Survivor România? Câți bani ia de la Kanal D

Emisiunea Survivor România este deja la al doilea sezon, semn că este foarte apreciată în rândul telespectatorilor. Edițiile aduc foarte mult rating, astfel că toți concurenții sunt plătiți pentru zilele de filmări. 

Care este cel mai prost plătit concurent de la Survivor România

Conceptul emisiunii este reprezentat de două echipe, Faimoșii și Războinicii, având ca membri mai mulți sportivi, dar și personalități publice. Cele două echipe se află în Republica Dominicană și se întrec pentru a lua Marele Trofeu. Iată câți bani încasează aceștia, care este cel mai bine plătit concurent, dar și care este cel mai prost plătit concurent al acestui sezon Survivor România.

Concurenții care fac parte din această competiție, se împart în două echipe: echipa Războinicilor și echipa Faimoșilor. La începutul emisiunii, mai exact al celui de al doilea sezon, din echipa Războinicilor făceau parte următorii concurenți: Marilena Cuciurean; Giorgiana-Elena Lupu; Roxana Ghiță; Maria Hîngu; Melina Dumitru; Andreea Moșneagu; Alin Salajean (Cluj); Albert Oprea; Sorin Puscasu; Lucian Barbu; Mariano Starlin Belen Medina; Musty Camara.

Concurenții care se aflau în echipa Faimoșilor la începutul sezonului doi de la Survovor România, erau: Costi Ioniță; Cătălin Moroșanu; Cosmin Stanciu; Alexandra Stan; Amna; Roxana Nemeș; Culiță Sterp; Zannidache; Elena Marin; Jador; Simona Hapciuc; Majda.

Potrivit surselor, cel mai prost plătit concurent de la Survivor România ar fi tânărul solist Zanidache. El este protejatul lui Alex Velea și fiind la început de drum nu a obținut prin negociere o sumă foarte mare. Conform unor zvonuri din televiziune, ar încasa 1.000 de euro pe săptămână. Numele adevărat al acestuia este Zannidache Edmond, iar prietenii îl alintă: Zanni. El are 23 de ani și este îndrăgit de tânăra generație.

Care este cel mai prost plătit concurent de la Survivor România? Câți bani ia de la Kanal D

Cine i-a cei mai mulți bani de la Survivor România, sezonul 2

Cel mai bine plătit concurent de la Survivor România ar fi Jador. Numele real al acestuia este Remus Ionuț Dumitrache. El este un cântăreț foarte cunoscut în vârstă de numai 25 de ani. El s-a remarcat prin intermediul show-ului matrimonial Puterea Dragostei, tot de la Kanal D. Apoi a avut un reality show de televiziune pe postul Antena Stars.

Onorariul pe care îl încasează Jador pentru o săptămână de stat în Republica Dominicană ar fi de 4.500 de euro, preț pe care celebrul cântăreț l-ar fi negociat la sânge. O altă vedetă din tabăra Faimoșilor, care este foarte bine plătită a fost Alexandra Stan. Aceasta este o solistă în vârstă de 31 de ani, foarte cunoscută în România. Vedeta ar fi negociat onorariu său la suma de 2.500 de euro pe săptămână, pe parcursul șederii sale în Republica Dominicană.

De asemenea, printre vedetele bine plătite din cadrul competiției Survivor România, de la Kanal D, sezonul al doilea, se numără și următorii concurenți din echipa Faimoșilor, care ar încasa sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro săptămânal: Cătălin Moroşanu, Costi Ioniţă, și Culiţă Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: