Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Lola de la Survivor? Sportiva s-a reprofilat și s-a apucat de gătit! La ce concurs își încearcă aceasta talentul culinar

Ce mai face Lola de la Survivor? Sportiva s-a reprofilat și s-a apucat de gătit! La ce concurs își încearcă aceasta talentul culinar

GALERIE FOTO (3) Ce mai face Lola de la Survivor? Sportiva s-a reprofilat și s-a apucat de gătit! La ce concurs își încearcă aceasta talentul culinar

Ce mai face Lola Crudu, concurenta de la Survivor România? Se pare că aceasta s-a apucat de gătit și s-a înscris la un alt concurs, de data aceasta fără probe sportive. 

Ce mai face Lola de la Survivor? Sportiva s-a apucat de gătit

Lola Crudu a fost una dintre concurentele din echipa “Războinicilor” de la “Survivor România”. Aceasta s-a făcut remarcată datorită caracterului puternic, dar și prin faptul că s-a certat cu Cristina Șișcanu de câte ori a avut ocazia.

Lola a fost una dintre cele mai bune concurente ale primului sezon de la Survivor România și a demonstrat asta încă de la începutul competiției. Deși nu a fost câștigătoarea marelui premiu, blondina a reușit să-și depășească limitele și să transforme experiența în ceva productiv.

Ce mai face Lola de la Survivor? Sportiva s-a reprofilat și s-a apucat de gătit! La ce concurs își încearcă aceasta talentul culinar

Acum, la aproape un an de când a luptat pentru a supraviețui la Survivor, Lola s-a apucat de gătit și s-a înscris la emisiunea ”Chefi la cuțite” pentru a-și demonstra și talentul culinar. Lola Crudu s-a prezentat în fața chefilor cu un preparat delicios. Aceasta a gătit un borș cu sfeclă roșie.

”O să gătesc un borș cu sfeclă roșie. Normal se face cu carne dar eu îl fac fără. O să înlocuiesc și o să pun proteină vegetală, fasole. Voi face și o salată Suba și sper să le pleacă”, a declarat Lola în timp ce gătea preparatul.

Se pare că preparatul a fost pe placul chefilor așa cum a sperat Lola, căci sportiva a reușit să treacă în următoarea etapă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crudu Lola Lily (@lola.survivor)


Lola Crudu a plecat la 18 ani în Coreea de Sud

Născută la Chișinău, Lola Crudu, în vârstă de 32 de ani, a povestit că, deși în aparență este o fire puternică și bătăioasă, în esență, firea ei este una sensibilă.

“Am avut o copilărie frumoasă, am făcut teatru de mică și am fost încurajată de oameni frumoși. A fost o perioadă grea din punct de vedere financiar, dar am avut parte de tot sprijinul părinților mei. Mama a fost bucătar-șef și tata muncea la Academia de Poliție, la departamentul armament. Am petrecut mult timp în această instituție, mergeam cu tatăl meu, de aici și firea mai băiețoasă. Tot de la tata am luat și principiile, sunt punctuală, corectă cu cei din jur”, a declarat Lola.

Ce mai face Lola de la Survivor? Sportiva s-a reprofilat și s-a apucat de gătit! La ce concurs își încearcă aceasta talentul culinar

Deși viața i s-a împotrivit uneori, Lola Crudu se declară o norocoasă și mărturisește că fiecare experiență pe care a trăit-o a maturizat-o și viața i-a oferit lecții valoroase.

“La 15 ani am început să lucrez cu mama la un restaurant. Îmi place să muncesc, nu fug de muncă. La 18 ani am plecat în Coreea de Sud, mi-am luat inima în dinți. Nici nu știam unde este pe hartă această țară. Am câștigat un casting ca dansator pentru un parc de distracții. Am locuit trei ani și în Thailanda, am fost coregraf și apoi manager la un club de noapte. A fost greu, pentru că ei nu vorbesc engleza, dar m-am descurcat. Când m-am întors în țară am avut o mică afacere, făceam brelocuri personalizate”, a mai povestit Lola.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: