Redactia.ro
Home » Monden » Care este legătura dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu. Vedeta a spus totul

Care este legătura dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu. Vedeta a spus totul

Care este legătura dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu. Vedeta a spus totul

Care este legătura dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu. Vedeta făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre legăturile pe care ea, prin afacerea moștenită de la mama sa, Mărioara, le-a avut cu multimiliardarul Dan Petrescu.

Care este legătura dintre Oana Zăvoranu și Dan Petrescu. Vedeta a spus totul

Oana Zăvoranu a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre legăturile pe care ea, prin afacerea moștenită de la mama sa, Mărioara, le-a avut cu multimiliardarul Dan Petrescu. Prezentând o serie de articole apărute de-a lungul timpului în presa tabloidă din România, Oana Zăvoranu a explicat cum, susține ea, i-ar fi fost furate 23 de milioane de euro prin tot felul de artificii financiare și off-shore-uri din Cipru de una dintre firmele conduse din umbră de miliardarul Dan Petrescu.

Pe vlogul ei, Oana Zăvoranu a lămurit legăturile pe care le-ar fi avut, ea și mama sa, cu miliardarul Dan Petrescu, una dintre victimele accidentului aviatic de lângă Milano de acum câteva săptămâni, scrie fanatik.ro.

”Să fie țărâna ușoară, din punctul meu de vedere e bine că se odihnește… Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu. Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru că mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu”, spunea Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu susține că ar fi descoperit cum i-au dispărut cele 23 de milioane de euro

”Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu. Dan Petrescu mi-a furat, din ceea ce am reușit eu să descopăr în momentul respectiv, 23 de milioane de euro! Milioane de euro care se aflau într-un off-shore din Cipru, Nicosia”, spune Oana Zăvoranu în vlogul ei.

Mai mult chiar, susține Oana Zăvoranu, banii care susține că ar fi dispărut în timpul vieții Mărioarei, ar fi trebuit să ajungă în posesia ei, ca moștenire.

”Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea Asta este legătura care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu! Doar 23 de milioane de euro, atât, nimic, mai mult! În rest, să îi fie țărâna ușoară, acum se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde…”, a mai spus Oana Zăvoranu în vlogul pe care îl prezintă pe canalul ei de Youtube.

Pe 3 octombrie, lumea afacerilor din România este în șoc după ce s-a aflat că avionul pilotat de miliardarul Dan Petrescu s-a prăbușit lângă Milano, în Italia, pe o clădire părăsită. Alături de Dan Petrescu, în accidentul aviatic au mai murit și soţia lui, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani), dar și fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, (30 de ani), precum și Filippo Nascimbene (33 de ani), soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, fiica comentatorului sportiv Miki Alexandrescu (34 de ani), dar și fiul lor, Raphael, de doar un an, Miruna Anca Wanda Lozinschi, mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Rafael, precum și Julien Brossard, un prieten canadian al lui Dan Petrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: