Redactia.ro
Home » Monden » Care este numele real al Margheritei de la Clejani. Ce scrie în buletinul artistei

Care este numele real al Margheritei de la Clejani. Ce scrie în buletinul artistei

Marga

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a fost implicată zilele trecută într-un accident. Margherita de la Clejani a șocat pe toată lume cu apariția și atitudinea ei după ce a lovit o mașină care staționa regulamentar. Însă, puțini știu cum o cheamă de fapt pe „Diva de la Clejani”.

Cum o cheamă de fapt pe Margherita de la Clejani

Celebra artistă de muzică lăutărească Margherita de la Clejani și-a șocat fanii după ce a fost implicată într-un accident rutier.

Potrivit testelor elaborate de autorități, artista ar fi consumat substanțe interzise. Cu toate acestea, internauții nu știu care este numele real al cântăreței.

Numele din buletin al Margheritei din Clejani este Margareta Myriam Manole, existând chiar și un cont real de Facebook cu acest nume.

Ei bine, nici fiul soților de la Clejani nu este trecut în buletin Fulgy. Numele real al acestuia este de fapt Dan Constantin Fulgeraș Manole, Fulgy fiind doar un nume de alint.

Reacția Margheritei de la Clejani după ce a fost audiată

După ce artista a lovit o mașină care staționa regulamentar, aceasta a fost dusă la Brigada Rutieră de oamenii legii, fiind însoțită și de Ioniță de la Clejani, tatăl său.

După finalizarea audierilor, jurnaliștii au întrebat-o pe cântăreață cum s-a petrecut accident, iar argumentele acesteia au fost pur și simplu aberante.

Toate bune și frumoase. Nu înțeleg despre ce teste vorbim. Nu s-au făcut teste. Ce teste. Alcool nu există, droguri nu există. Aveți dovada dumneavoastră? S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu s-a întocmit niciun dosar penal că nu am de ce să mint, de ce să pățesc asta. Am condus perfect. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere”, a declarat Margherita din Clejani.

Pentru moment, autoritățile cercetează cazul Margheritei de la Clejani, pentru a stabili dacă aceasta a consumat sau nu substanțe interzise înainte să se urce la volanul autoturismului de lux.

Loading...