Redactia.ro
Home » Monden » Care este relația dintre Victor Slav și fiica sa! ”Îi spun des că o iubesc, dar ea e mai zgârcită”

Care este relația dintre Victor Slav și fiica sa! ”Îi spun des că o iubesc, dar ea e mai zgârcită”

Care este relația dintre Victor Slav și fiica sa! ”Îi spun des că o iubesc, dar ea e mai zgârcită”

Care este relația dintre Victor Slav și fiica sa! Fostul prezentator a făcut dezvăluiri emoţionante despre micuța Sofia. 

Care este relația dintre Victor Slav și fiica sa! ”Îi spun des că o iubesc, dar ea e mai zgârcită”

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au trăit o poveste de dragoste din care a rezultat o minunăţie de fetiţă. Deşi cei doi s-au despărţit, iar Sofia a rămas alături de mama sa, prezentatorul TV are o relaţie apropiată cu micuţa. Cei doi se ocupă în continuare de creşterea fetiţei lor, pentru ca aceasta să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei.

Victor Slav are grijă să o viziteze cât poate de des pe Sofia şi să petreacă timp alături de ea. Vedeta de la Kanal D a explicat totodată faptul că el este cel care îşi manifestă dragostea tot timpul, însă micuţa este mult mai rezervată.

„Da, ii spun foarte des ca o iubesc si ea e mai zgarcita, dar se intampla si atunci mi se topeste inima cand imi spune. Imi place ca nu mi spune atunci cand ma astept eu, dar are niste momente cand nu te astepti. Stau si fac total altceva si vine si imi ia mana si o pupa si ma emotionez, ma topesc. Zice: „Te iubesc, tati”. Este foarte, nu pot sa explic in cuvinte. Sunt niste momente pe care n-ai cum sa le uiti”, a spus Victor Slav la WOWbiz.ro.

Mai mult, Victor Slav a dezvăluit că Sofia este extrem de pretențioasă atunci când vine vorba despre haine, iar deseori nu este de acord cu lucrurile pe care i le alege tatăl său.

„Salvă domnului, nu este foarte pretentioasa, dar are momentele ei, mai ales dimineata si cand trebuie sa ne imbracam sa mergem la gradinita, fix atunci se pomeneste ca nu-i place. Sau zice ca asta e o tinuta de baiat, dar vrea sa scoata in evidenta ca nu-i place si s-o schimb”, a mai spus Victor.

Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față. Cum este Victor Slav în rol de părinte pentru micuța Sofia

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Și chiar în timpul mariajului, fosta asistentă TV a adus pe lume un copil, pe micuța Sofia. Blondina s-a hotărât abia acum să vorbească despre acest subiect destul de delicat, după un mariaj eșuat.

Actuala iubită a lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a divorțat de Victor Slav, în urmă cu câțiva ani, însă au decis să fie în relații bine în continuare, de dragul fetiței lor Sofia. Toate acestea s-au întâmplat în ciuda faptului că Bianca a declarat, în trecut, că și-a dorit foarte mult să aibă o familie, tocmai pentru că ei i-a lipsit acest lucru în copilărie. Bianca a dezvăluit că Victor Slav nu trebuie să plătească pensie alimentară și nici nu are un orar de vizită, însă cu toate acestea, nu este “tatăl perfect”, după spusele fostei asistente TV.

”Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu există tată perfect. Mamă perfectă există pentru că mama îi dă viată, se implica în creșterea copilului și mama este lângă copil cand îi e rau, când nu doarme. Tătăl nu e perfect, se putea mai bine de atât.(…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se da cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în emisiunea prezentată de Mihai Ghiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: