Redactia.ro
Home » Monden » Care este semnul clar prin care Cristi Borcea este de acord cu relația Alinei Vidican cu actualul logodnic

Care este semnul clar prin care Cristi Borcea este de acord cu relația Alinei Vidican cu actualul logodnic

GALERIE FOTO (2)

Alina Vidican trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de milionarul de origine braziliană Claude Senhoreti. Cei doi petrec tot timpul pe care îl a împreună, dar și alături de copii pe care Alina Vidican îi are împreună cu Crosto Borcea.

Cine este „persoana surpriză” din viața lui Borcea care apare alături de milionarul brazilian

Este deja știut faptul că fostul soț, Cristi Borcea și-a dat binecuvântarea în privința logodnei dintre Alina și milionarul de peste ocean. La o analiză simplă a pozelor lui Claude, într-o poză de familie apare una dintre cele mai importante persoane din viața lui Cristi Borcea. Nu, nu este vorba nici despre copiii pe care îi are cu Alina Vidican, nici despre fosta soție, ci despre fiica sa cea mare Melissa.

Melissa este fiica cea mare din prima căsnicie a lui Cristi Borcea cu Mihaela Borcea. Ea mai are un frate geamăn. În presă se știe deja faptul că Mihaela Borcea a dat dovadă de o putere psihică extraordinară când a acceptat să aibă o prietenie cu amanta pe care Borcea o avea în timpul căsniciei cu ea. Amanta de la acea vreme este chiar Alina Vidican.

Se pare că prietenia celor două a trecut testul timpului, iar copiii Mihaelei sunt atașați de frățiorii mai mici, dar și de mama lor vitregă, drept pentru care Melissa a apărut în companie Alinei Vidican și a logodnicului ei când se aflau în America. Acest lucru pare să fie un semn clar prin care Cristi Borcea și-a dat binecuvântarea ca logodnicul Alinei să între în viața lor.

sursa foto: facebook

Logodnicul Alinei Vidican era căsătorit când cei doi s-au cunoscut

Alina Vidican este în culmea fericirii și traversează o perioadă superbă a vieții ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu un un milionar de origine braziliană. Claude Senhoreti a anunțat chiar el logodna cu frumoasa Alina Vidican, pe pagina sa personală de facebook.

Un aspect mai puțin cunoscut de public este acela că atunci când cei doi s-au cunoscut, Claude Senhoreti era căsătorit cu Daniela. Cei doi aveau o căsnicie de aprope 7 ani, iar acesta a cerut divorțul în anul 2020, la un tribunal din Broward, Florida. Câteva poze interesante, care datează din anul 2019, îi înfățișează pe Claude Senhoreti și pe Alina Vidican împreună, dar la acea vreme românca este prezentată ca ”prietena” acestuia.

Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a spus Claude.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: