Redactia.ro
Home » Monden » Care este starea de sănătate a artistei Gabi Luncă. Fiica sa a făcut declarații șocante: „Am auzit doar un geamăt”

Care este starea de sănătate a artistei Gabi Luncă. Fiica sa a făcut declarații șocante: „Am auzit doar un geamăt”

GALERIE FOTO (2) Care este starea de sănătate a artistei Gabi Luncă

Care este starea de sănătate a artistei Gabi Luncă. Interpreta de muzică lăutărească Gabi Luncă, se află internată la Terapie Intensivă, fiind conectată la ventilație mecanică noninvazivă. Fiica sa a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, iar veștile nu sunt deloc pozitive.

Care este starea de sănătate a artistei Gabi Luncă. Fiica sa a făcut declarații șocante: „Am auzit doar un geamăt”

Care este starea de sănătate a artistei Gabi Luncă. În urmă cu câteva zile, vestea că Gabi Lunca a fost transportată de urgență la spital, a îngrijorat pe toată lumea. Interpreta de muzică populară și lautărească este internată la Terapie Intensivă, fiind conectată la ventilație noninvazivă. Potrivit România Tv, fiica sa, Estera Onoriu a declarat că a trăit momente de groază, fiind foarte îngrijorată pentru mama ei.

Timp de câteva zile, femeia nu a știut nimic despre Gabi Luncă, iar primul apel pe care l-a primit de la spital a panicat-o foarte tare. Conform acesteia, a auzit în telefon cum mama sa gemea.„Vreau sa va spun ca nu am stiut despre starea dumneai, ma uităm ca sunt peste 1360 de oameni internați la ATI si noi suntem poate de doua ori mai mult, oameni care aşteaptă cu emotii intervalul orar in care putem sa sunam. Nu am știut nimic, direct de la ea, de miercuri seara pana duminica, cand am primit un apel cu numărul dumneaei si am auzit doar un geamat si aparate care bipaiau si nu puteam sa aud nimic, strigam si nu auzeam nimic, in conditiile in care toti știm stirile cu pacienți legati”, a spus fiica lui Gabi Lunca.

Gabi Lunca si fiica sa

Gabi Luncă se află în stare critică

Abia marți, Estera a reușit să vorbească cu reprezentanții spitalului și a aflat care este adevărata stare de sănătate a mamei sale. Cu lacrimi în ochi, femeia a spus că mama sa este în stare critică, dar cu toate astea artista este o persoană foarte puternică și pozitivă.

Potrivit acesteia, deși este conectată la aparate, Gabi Luncă este conștientă și cooperantă. „Mama este cel mai pozitiv om pe care l-am cunoscut vreodată, care a trecut prin al doilea Război Mondial, foamete, orfana şi i-a murit sot, copil, familie. Stiti ce ne-a spus? „Nu va temeti, sunt bine”, iar ea respiră pe un plaman artificial si ne spune noua ca este bine.Starea dumneai este critica, dar ceea ce se minuneaza si medicii, încă este constienta, cooperanta si pozitiva, ceea ce ajuta foarte mult. Noi ne rugăm din ora in ora, avem alarma la ceas, nu am incetat rugaciunea. Stiu ca are o varsta, dar este greu sa moara acolo, singura„, a mai declarat Estera.

De asemenea, Estera speră ca mama ei în vârstă de 82 de ani, să se întoarcă acasă la familia ei, chiar dacă șansele de supraviețuire sunt minime. „Orice om merită ca ultimele clipe sa le petreaca in sanul familiei. Cred din toata inima ca nu vor fi ultimele clipe si le mulțumesc tuturor celor care se roaga pentru noi„ a mai spus fiica artistei. Gabi Lunca a fost internată de urgență la spital pe 16 martie, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: