Redactia.ro
Home » Știri » Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Ce restricții va avea artistul

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Ce restricții va avea artistul

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Ce restricții va avea artistul

Benone Sinulescu este internat de mai bine de două săptămâni. Starea lui de sănătate este stabilă, însă artistul trebuie să renunțe la câteva lucruri o perioadă. 

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Ce restricții va avea artistul

Benone Sinulescu a șocat pe toată lumea după ce a fost găsit leșinat în casă și a ajuns de urgență la spital. Artistul se află internat de mai bine de două săptămâni, iar acum s-a aflat și care este starea lui de sănătatea actuală. Din primele informații se pare că acesta se simte bine și este într-o stare stabilă, însă va avea câteva restricții pentru o perioadă.

Artistul a fost găsit inconștient la el în casă și a fost transportat de urgență la spital. Acesta se mai confrunta și cu alte probleme de sănătate, lucru care i-a alertat pe toți cunoscuții lui. Acum, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, este mai bine. Cu toate acestea, cântărețul nu își poate relua, momentan, activitatea.

Medicii i-au impus lui Benone Sinulescu câteva reguli de urmat pentru a evita eventualele probleme de sănătate care ar mai putea apărea. Artistul trebuie să ducă un stil de viață diferit pentru o vreme. Joia trecută, acesta a revenit în casa lui din comuna Bârzava, unde locuiește de 15 ani. Interpretul este nevoit să stea departe de scenă și de lumina reflectoarelor o perioadă, pentru a se recupera. Benone Sinulescu trebuie să se odihnească și să ia un tratament medicamentos. Acesta a avut arterele înfundate și trebuie să ia mai multe medicamente dacă vrea să evite riscurile.

”Doctorii i-au recomandat odihnă și o listă lungă de medicamente. Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o operație, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor. Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis”, a declarat o sursă din apropierea artistului pentru impact.ro.

Benone Sinulescu a făcut toate aranjamentele pentru înmormântare

Chiar și la 84 de ani, Benone Sinulescu a fost mereu activ pe scenă și mereu cu forțe proaspete. Însă planurile i-au fost date peste cap de problemele de sănătate de care a avut parte. În plus, artistul ar avea nevoie de operație, însă momentan va urma un tratament.

Interpretul a făcut toate aranjamentele pentru momentul în care va trece în neființă. Soția lui este cea care va moșteni averea interpretului după ce acesta va trece în neființă. Acesta a preferat să pună lucrurile la punct din timp, neștiind ce îi pregătește viața, mai ales la această vârstă.

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară și are peste 50 de ani de activitate.

Etichete: