Redactia.ro
Home » Monden » Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu? Fostul milionar are gânduri mari legate de fiica lui: „Cu ocazia asta m-aș duce în America”

Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu? Fostul milionar are gânduri mari legate de fiica lui: „Cu ocazia asta m-aș duce în America”

Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu? Fostul milionar are gânduri mari legate de fiica lui: „Cu ocazia asta m-aș duce în America”

Irinel Columbeanu, fostul magnat al afacerilor de la Izvorani, își duce zilele la azilul din Ghermănești. Cu toate că viața sa a suferit transformări semnificative, o dorință îi persistă în minte și în suflet, să călătorească în America pentru a-și cunoaște viitorul ginere. Iată detaliile!

Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu

În timp ce își petrece timpul scriind la o nouă carte și socializând cu colegii de azil, Irinel nu poate să nu reflecteze la viitorul incert al fiicei sale, Irina. Aceasta urmează să termine colegiul în curând și să își continue studiile la facultate, iar gândul că fata sa va merge peste Ocean îl îngrijorează și îl determină să își exprime dorința de a călători în America.

Fostul milionar are gânduri mari legate de fiica lui: „Cu ocazia asta m-aș duce în America”

Povestind despre planurile sale și despre relația misterioasă a fiicei sale, Irinel dezvăluie că Irina are un prieten, despre care nu știe prea multe detalii. Cu toate acestea, el simte că este momentul potrivit să îl cunoască și să își ofere binecuvântarea înaintea unei eventuale căsătorii.

Cu toate că relația lui cu fosta soție, Monica Gabor, și cu fiul lor, Mr. Pink, s-a răcit, legătura cu Irina rămâne puternică, iar dorința de a fi prezent în momentele importante din viața ei este evidentă.

În ciuda faptului că distanța și timpul petrecut în azil îi pot impune unele restricții, Irinel nu își pierde speranța și continuă să viseze la călătoria sa în America. El remarcă importanța noilor prietenii și a socializării în această etapă a vieții sale, dar nu poate ignora faptul că, în inima sa, se află dorința de a fi alături de fiica sa în momentele cheie.

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins.

Irina n-a mai fost demult în România, dar nu cred că mai vrea să vină. E aproape cât maică-sa de înaltă acum, a crescut foarte mult. Cu Pink și cu Monica nu am mai comunicat, ci doar cu Irina”, a spus Irinel Columbeanu, pentru Cancan.ro.

Cum e viața lui Irinel Columbeanu la azi?

Chiar și în mijlocul rutinei sale zilnice, în care telefonul și activitățile recreative își găsesc locul, Irinel nu uită de responsabilitățile și aspirațiile sale personale. De la planuri pentru o nouă carte și până la dorința de a călători la Cluj pentru ziua nașului său, el continuă să își construiască visurile și să își păstreze speranța într-un viitor mai luminos.

„Acum am mai mult timp, lucrez la carte. Am și alte povestiri, de la colegii de aici. Sunt un pic și jurnalist. Despre cum era pe vremuri. Mi-am făcut o prietenă, care și ea are un fiu în America. Acesta e avantajul la azil, că legi noi prietenii. Socializarea. Prieteni dezinteresați.

Principala preocupare e telefonul, să reintru în șirul comunicărilor zilnice. Încerc să-l las, dar nu prea pot. Am devenit dependent. Întâi pe telefon, apoi la televizor, merg și la sală aici, mai fac sport. De citit, citesc în special cărțile mele. Și pot spune că mi-au plăcut.

Nu-mi mai amintesc despre mărțișoarele date de 1 martie. Dar se apropie ziua nașului meu, Matei Miko, de pe 8 martie. Vreau să mă duc la Cluj, dacă mă invită”, a mai spus acesta.

Pentru Irinel Columbeanu, ultima dorință este mai mult decât o călătorie în America. Este o expresie a dragostei și a preocupării sale pentru fiica sa, și o declarație a dorinței sale de a rămâne implicat în viața ei, indiferent de distanță sau circumstanțe.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: