Redactia.ro
Home » Monden » Care sunt cele mai mari temeri ale Cristinei Cioran după primele zile petrecute cu Ema: ”Există momente de teamă oricând”

Care sunt cele mai mari temeri ale Cristinei Cioran după primele zile petrecute cu Ema: ”Există momente de teamă oricând”

GALERIE FOTO (2) Care sunt cele mai mari temeri ale Cristinei Cioran după primele zile petrecute cu Ema ”Există momente de teamă oricând”

Cristina Cioran trăiește momente emoționante și experimentează sentimente noi de când și-a adus fiica acasă. Vedeta a făcut și primele declarații despre temerile pe care le are cu privire la micuța Ema.

Care sunt cele mai mari temeri ale Cristinei Cioran după primele zile petrecute cu Ema

Nu a trecut mult timp de când Cristina Cioran și-a a dus fiica acasă, iar familia ei este acum completă. Statutul de mamă nu vine și cu instrucțiuni, iar vedeta a mărturisit ce frici o încearcă în această perioadă de acomodare. După două luni în care a fost internată, mezina familiei a devenit motivul pentru care părinții ei se trezesc zâmbind.

”Nu cred că vreo mamă are momente când nu se panichează, nu are cum. Orice semn de încordare sau… există momente de teamă oricând. Începe să-i curgă nasul…”, a spus Cristina Cioran.

Care sunt cele mai mari temeri ale Cristinei Cioran după primele zile petrecute cu Ema ”Există momente de teamă oricând”

De asemenea, Cristina a mărturisit că atât ea, cât și iubitul ei, Alex, sunt înnebuniți să stea cât mai mult timp cu Ema.

”Îmi face plăcere, îmi place foarte mult. Nici n-aș vrea să ratez vreun moment din acesta. Nu vreau să fiu ipoctiră, dar am noroc de un copil care doarme extraordinar de bine. Mă trezesc într-adevăr noaptea cam la 3-4 ore, dar nu e așa o problemă, ea nu plânge, se mișcă așa, eu o simt, îi bag repede un biberon. Atunci când doarme ea, dorm și eu”, a spus vedeta.

Fiica Cristinei Cioran, născută prematur. Ce s-a întâmplat

Cristina Cioran este una dintre mamele care a născut prematur. Vedeta a adus-o pe lume pe fiica ei pe data de 18 iulie, deși se aștepta să devină mamă abia în septembrie. Actrița a explicat că travaliul i-a fost declanșat de o toxiinfecție.

Cristina Cioran a povestit că, atunci când a intrat în travaliu, a resimțit atât contracții, cât și dureri mari de burtă. Și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă. Fără să stea pe gânduri, a sunat la salvare și așa a ajuns de urgență în sala de nașteri.

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba.Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a povestit recent Cristina Cioran, la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: