Redactia.ro
Home » Monden » Care sunt cele trei alimente pe care Matilda Pascal Cojocărița nu le consumă niciodată

Care sunt cele trei alimente pe care Matilda Pascal Cojocărița nu le consumă niciodată

Matilda Pascal-Cojocărița are 63 de ani și arată impecabil. Abia acum a dezvăluit care este secretul ei. Are o regulă de aur. Niciodată nu consumă aceste trei alimente. Despre ce este vorba.

Ce nu consumă Matilda Pascal-Cojocărița

Matilda Pascal-Cojocărița este o artistă desăvârșită care arată fenomenal la vârsta sa. Ea a declarat că mereu are grijă de ea. Artista a dezăvluit că cel mai important lucru este ceea ce mănânci deoarece frumusețea exterioară este reflectată de cea interioară. Matilda Pascal-Cojocărița nu consumă trei lucruri. Ea a dezvăluit că a renunțat la zahar, carne roșie și făinoase.

Frumusețea nu ține doar de ceea ce se vede din afară, ci în primul rând trebuie să fii bine pe interior, ca să te simți bine și să arăți bine și pe exterior. Dacă ești liniștit și bine pe interior, arăți bine și pe exterior. Femeia este centrul atenției și cui nu îi place să fie admirată? Mai întâi cred că trebuie ca fiecare femeie să aibă mai multă încredere în ea și, mai ales, să se iubească pe sine. La pachet cu o alimentație adecvată și mai multă atenție dedicată îngrijirii personale, cred că orice femeie va arăta bine.

Nu mai consum zahăr de trei ani de zile. Evit dulciurile și gust foarte rar, doar când îmi este poftă de ceva. Am un tonus mai bun și mă simt mult mai bine. O bună perioadă nu am mai consumat carne roșie, ci doar de pasăre, de la țară. Și acum prefer mai mult peștele, o sursă excelentă de proteine. Prăjelile și făinoasele le evit și acum, nu sunt sănătoase pentru organismul nostru.„, a dezvăluit Matilda Pascal Cojocărița.

Și Irina Loghin a renunțat la carne

Irina Loghin a declarat în repetate rânduri că are un stil de viață foarte sănătos de la care nu se abate niciodată. Marea cântăreață de muzică populară a împărtășit câteva dintre secretele ei cu publicul larg. Marea cântăreață de muzică populară a dezvăluti că a renunțat la consumul de carne în urmă cu 50 de ani. Ea afirmă că mânăncă peste, dar și pe acela foarte, foarte rar.

Lucrul pe care Irina Loghin îl face sfințește zilnic este mișcarea. Artista a povesti că nu trece ncii măcar o zi fără să facă măcat o oră și jumătate, uenori chiar două de sport. Artista a mai dezvăluit că mănâncă și foarte multe semințe și e o mare iubitoare de leurdă.

Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două„, a povestit Irina Loghin.

Etichete: