Redactia.ro
Home » TV » Care sunt echipele care au ajuns în Taiwan, la Asia Express. Surpriză pentru telespectatorii Antenei 1

Care sunt echipele care au ajuns în Taiwan, la Asia Express. Surpriză pentru telespectatorii Antenei 1

Care sunt echipele care au ajuns în Taiwan, la Asia Express. Surpriză pentru telespectatorii Antenei 1

Care sunt echipele care au ajuns în Taiwan, la Asia Express. Surpriză pentru telespectatorii Antenei 1. Stage-ul 7 s-a încheiat pentru o echipă seara trecută. Nimeni nu se aștepta ca ei să părăsească competiția.

5 echipe au plecat în cursa spre ultima șansă. Speak și Ștefania au câștigat biletele către Taiwan și au fost scutiți de probeleme care i-au pus în dificultate pe concurenți. Adda și Cătălin, Bontea și Fodor, Blondele, Risteii și Abagiii s-au luptat pentru a ajunge primii la Gina.

Ordinea a fost următoarea: Bontea și Fodor, Adda și Cătălin, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan(Blondele), Risteii și Radu și Alex Abagiu. Din păcate ultimele două echipe au plecat din nou în cursă. Băieții au primit mici ajutoare din partea colegilor lor. La proba anterioară, toți cei care au fost în cursa pentru ultima șansă s-au întors cu 400 de pesos, bani pe care trebuiau să îi ofere uneia dintre echipele intrate la duel. Cărțile au fost făcute greșit de către concurenți, după spusele lor la testimoniale, iar Abagiii au plecat cu un avantaj mult mai mare. Se pare că aceștia nu și-au dat seama că Speak și Ștefania nu au fost în cursa pentru ultima șansă și nu aveau cei 400 de pesos de oferit pentru ca echipele să aibă sume egale de bani.

Care sunt echipele care au ajuns în Taiwan, la Asia Express. Surpriză pentru telespectatorii Antenei 1

Băieții a trebuit să caute și să se îmbrace în costume de striptease. Mai apoi au luat lecții de dans la bară. După ce această misiune a fost îndeplinită, au ajuns la ultima probă: să programeze un rotor. Au făcut pe electricienii și până nu scria pe panoul lo Taiwan nu puteau pleca spre Gina. Așadar, probele au fost total neașteptate, dar cele două echipe s-au descurcat foarte bine. Din păcate ultima echipă ajunsă la Gina și-a luat rămas bun de la competiție.

Frații Ristei au părăsit competiția. Ei sunt cea de-a patra echipă care au plecat din competiția Asia Express. Deși momentul a fost plin de glorie pentru Radu și Alex Abagiu pentru că au reușit să scoată o echipă puternică, Risteii s-au bucurat de ceea ce le-a ofeirt comperiția și au acceptat înfrângerea cu zâmbetul pe buze.

Una dintre cele mai îndrăgite și puternice echipe a părăsit cursa. Ceilalți concurenți s-au bucurat gândins strategic, însă le-a părut rău gândind cu sufletul.

Echipele care au rămas în competiție și au primit biletele spre Taiwan sunt: Speak și Stefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Alina Ceușan și Caremen Grebenișan, Radu și Alex Abagiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: