Redactia.ro
Home » Știri » Carlos Santana s-a lansat în afaceri. Celebrul chitarist vinde produse pe bază de cannabis

Carlos Santana s-a lansat în afaceri. Celebrul chitarist vinde produse pe bază de cannabis

Carlos Santana s-a lansat în afaceri

Artistul Carlos Santana și-a deschis o afacere. Muzicianul a lansat o gamă de produse pe bază de cannabis. În trecut, Santana a declarat în trecut că nu-și mai amintește ce s-a întâmplat pe scena Festivalului Woodstock, deoarece consuma în cantități mari droguri luate înainte de show.

Carlos Santana s-a lansat în afaceri. Celebrul chitarist vinde produse pe bază de cannabis

Carlos Santana și-a deschis o gamă de produse pe bază de canabis, numită „Mirayo”. Aceasta a fost deschisă în colaborare cu Left Coast Ventures din Santa Monica, companie care produce branduri ca Marley Natural și Mind Your Head al lui Mickey Hart, bateristul Greatful Dead.

Gama de produse a muzicianului este descrisă ca fiind una de canabis crescută la soare care omagiază moștenirea spirituală latină a plantei. „Din experienţă, poate intensifica reflecţia meditativă şi expresia creativă. Poate înlătura indoiala negativă pentru a dezvălui darul etern al unicităţii noastre. Cu Mirayo sper să pot ajuta oamenii să utilizeze canabisul ca poartă către un comportament mai benevolent, precum bunăvoinţa şi compasiunea”, spune artistul. Chitaristul s-a interesat că brandul reflectă ceea ce crede el, care presupune auto-actualizarea și determinarea descoperirii.

Fratele lui Carlos Santana a murit

În luna mai a acestui an, Carlos Santana anunța cu tristețe că fratele său, Jorge Santana a murit.„A trecut în tărâmul luminii care nu face nicio umbră. Ochii inimii mele îl văd clar între minunata noastră mamă Josefina şi tatăl nostru Jose”, a scris el.

Jorge Santana s-a născut în Mexic, fiind cel mai mic dintre cei trei frați. Acesta a început să cânte la chitarp după ce fratele său, Carlos deja era profesionist în asta. La vârsta de 14 ani, acesta s-a alăturat trupei The Malibus, pe când urma cursurile unui liceu din San Francisco. Apoi, Jorge a cântat cu formația Fania All Stars, iar la finalul anilor 1970, a lansat două albume solo, unul omonim, și „Its All About Love”. Ulterior, Jorge a colaborat cu Carlos Santana și compania lui de management ca director de relații cu artiștii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: