Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Rădulescu vs. Loredana Groza: „Nici bună ziua nu știe să dea”. De la ce a pornit scandalul între cele două artiste

Carmen Rădulescu vs. Loredana Groza: „Nici bună ziua nu știe să dea”. De la ce a pornit scandalul între cele două artiste

Război între Carmen Rădulescu și Loredana Groza.

În lumea muzicii românești, tensiunile și rivalitățile nu sunt o noutate, dar când acestea provin de la artiști de calibrul Carmen Rădulescu și Loredana Groza, ecourile ajung departe. Recent, Carmen Rădulescu a oferit o perspectivă neașteptat de sinceră asupra relației sale cu Loredana Groza, descriind o schimbare dramatică de atitudine care a lăsat urme adânci.

Ce a mărturisit Carmen Rădulescu

Într-un interviu recent, Rădulescu a împărtășit impresii personale despre Loredana Groza, dezvăluind că, deși odată exista o formă de respect și admirație reciprocă, lucrurile s-au schimbat radical de-a lungul timpului. Potrivit ei, Loredana, pe care o cunoștea din vremea când își făcea cu umilință loc pe scena muzicală, s-a transformat într-o persoană pe care Carmen o descrie drept „infatuată” și distantă.

„Nu-mi plac oamenii infatuați. Nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat,” a declarat Rădulescu, amintind de zilele când Loredana venea la spectacolele din Onești, cerând cu smerenie o șansă să cânte. Contrastul cu prezentul, unde „nici bună ziua nu știe să dea”, a fost trasat cu amărăciune de Rădulescu, subliniind o pierdere de umanitate și respect.

„Nu-mi plac oamenii infatuați. Nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat. Înțelegi? Când eu veneam în Onești și cântam spunea: <Săru-mâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese>? Și acum nici bună ziua nu știe să dea”, a dezvăluit Carmen Rădulescu.

Viața dureroasă a lui Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu nu este străină de provocări și momente de cumpănă, având o istorie personală marcată de descoperiri dureroase și lupte interioare. Crescută într-o familie adoptivă, Carmen a avut parte de o copilărie fericită, dar și de revelația șocantă a originii sale biologice, un secret care i-a fost dezvăluit în mod brut în copilărie.

„Eu am fost lăsată la un cămin de copii până au venit părinții mei adoptivi și m-au luat, aveam 9 luni. Am avut una din cele mai fericite și mai împlinite copilării. Nu mi-au spus din start că sunt adoptată, am aflat pe la 8 ani. Asta prima dată. Eram singură acasă, a sunat telefonul, am răspuns și o voce de femeie mi-a zis ‘eu sunt mama ta. Care mama? Știam că a mea e la serviciu”, a mărturisit Carmen Rădulescu.

Experiența descoperirii că a fost adoptată, precum și întâlnirea cu realitatea crudă a abandonului și a abuzului din partea mamei biologice, au fost momente definitorii pentru Carmen, conturându-i personalitatea și abordarea în fața vieții. În ciuda tuturor acestor încercări, ea a ales să rămână concentrată pe cariera sa muzicală, transformând durerea în artă.

Mărturisirile dureroase ale artistei

„A încercat să mă contacteze când aveam 11 ani și apoi din nou după aceea. Nu o pot numi mamă, doar femeie. La vârsta de 14 ani, am început să aud conversații șoptite între vecini. Am decis să întreb direct, așa că am mers la mama și am pus întrebarea dacă sunt adoptată.

M-a condus în bucătărie și mi-a dezvăluit totul: cum am fost bătută, abandonată și că nu am fost dorită. O asistentă a surprins-o pe femeia care m-a născut ținându-mă cu capul în jos și lovindu-mă în spate, dorindu-mi moartea mai rapid. I-a spus: «Mai bine decât să o chinui, ar fi mai bine să o duci la un cămin de copii». Am aflat că am două surori, dar acest subiect nu mai prezintă interes pentru mine”, a adăugat cântăreața.

În acest context de tensiuni și dezamăgiri profesionale se adaugă și povestea de viață încărcată emoțional a lui Carmen Rădulescu, oferind o imagine complexă asupra realităților cu care se confruntă artiștii din spatele scenei. Relația sa cu Loredana Groza servește drept o amintire că succesul și recunoașterea nu trebuie să schimbe esența umanității și modestiei.

În lumea strălucitoare a showbiz-ului românesc, unde fiecare artist își construiește imaginea cu grijă, povestea lui Carmen Rădulescu reamintește importanța autenticității, a respectului și a compasiunii față de ceilalți, indiferent de succesul sau faima atinsă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: