Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza și fiica ei i-au călcat pragul casei lui Salman Khan și al Iuliei Vântur. Imagini senzaționale din vacanța din India

Loredana Groza și fiica ei i-au călcat pragul casei lui Salman Khan și al Iuliei Vântur. Imagini senzaționale din vacanța din India

Loredana Groza a mers acasă la Iulia Vântur și Salman Khan.

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din România, împreună cu fiica sa, Elena Boncea, au avut ocazia unică de a fi oaspeți în casa celebrului actor de la Bollywood, Salman Khan, în Mumbai. Vizita lor în India a fost încununată de revederea cu Iulia Vântur, prietena și gazda lor, care le-a făcut cunoștință cu viața de la Bollywood din interior. Casa lui Salman Khan, descrisă de Loredana ca fiind „atât de primitoare”, este situată în cartierul rezidențial Bandra din Mumbai, în complexul Galaxy Apartments, unde locuiește alături de părinții săi, Salim și Salma Khan.

Ce a transmis Loredana Groza după vizita în India

Fotografiile postate de Loredana pe Instagram din casa lui Salman Khan, alături de mesajul „Vă mulțumesc, Iulia Vântur și Salman Khan pentru găzduire, pentru primirea voastră călduroasă. Casa voastră e atât de primitoare. Vă mulțumim că ne-ați răsfățat și că ne-ați îngreunat întoarcerea acasă”, reflectă atmosfera caldă și ospitaliera pe care cele două oaspete românce au întâmpinat-o în India.

Apartamentul lui Salman Khan este cunoscut pentru luxul și eleganța sa, situat într-unul dintre cele mai dorite complexe rezidențiale din Mumbai. Valoarea apartamentelor din acest complex variază între 300.000 de dolari și un milion de dolari, ceea ce subliniază statutul de top al zonei. În fiecare an, pe 27 decembrie, ziua de naștere a lui Salman Khan, fani din întreaga lume se adună în fața complexului Galaxy Apartments pentru a-l felicita, iar actorul își face apariția la balcon pentru a le mulțumi.

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a început să prindă contur în 2012, după ce Iulia s-a mutat în India. De-a lungul anilor, Iulia a devenit o figură familiară în Bollywood, colaborând chiar cu Salman Khan în pelicula „O Teri”. Cuplul a fost fotografiat împreună în mai multe ocazii, consolidând speculațiile despre relația lor strânsă.

Vizita Loredanei Groza și a fiicei sale la Salman Khan și Iulia Vântur în Mumbai este un exemplu frumos de prietenie internațională, demonstrând că lumea artei și a divertismentului aduce împreună oameni din diferite colțuri ale lumii. Această experiență memorabilă nu doar că le-a apropiat pe cele două vedete române de lumea strălucitoare a Bollywood-ului, dar a oferit și oportunitatea de a vedea din interior viața de zi cu zi a unora dintre cele mai mari staruri din India.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: