Redactia.ro
Home » Monden » Case de vedetă. Cum arată casa de vacanță din Turcia a Ralucăi Bădulescu FOTO

Case de vedetă. Cum arată casa de vacanță din Turcia a Ralucăi Bădulescu FOTO

GALERIE FOTO (8) Cum arată locuința Ralucăi Bădulescu din Turcia

Case de vedetă. Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute prezente feminine din showbiz-ul românesc care este extrem de pasionata de haine. Jurata de la Bravo, ai stil! duce o viață de lux, iar în urmă cu ceva timp, a arătat publicului cum arată casa sa din Turcia.

Case de vedetă. Cum arată casa de vacanță din Turcia a Ralucăi Bădulescu

Case de vedetă. Se știe că este pasionată de lux, opulență și extravaganță. Raluca Bădulescu este obsedată de haine, dar mai ales de accesori. Soțul și fiul acesteia sun exasperați de această pasiune a vedetei tv. Când are timp liber, Raluca fuge în casa sa din Turcia, pentru a se relaxa împreună cu familia sa. Blondina a ales un stil oriental pentru vila sa din Antalya, iar aproape toate obiectele din casă sunt aurii. Raluca a declarat pentru KanalD că întotdeauna sunt așteptați cu dulciuri care mai de care impresionante specifice turcești. Vedeta are și un colțișor cu stil, unde își invitată doar persoanele dragi. „Este o viață atât de frumoasă. Aici, din când în când, în weekend mă deconectez de toate lucrurile. Este absolut superb! O deconectare cu stil, pe auriu!”, a declarat Raluca.

Jurata de la „Bravo, ai stil!” are un living plin cu obiecte de opulență, în stil total oriental. De la perdele, candelabru, fereastră până la lenjeria de pat, toate sunt în stil arăbesc. Blondina are și un mic dresing în locuința sa din Turcia, în cadrul căruia are un fotoliu pentru a-și dedica timp suficient în momentul în care își alege ținutele vestimentare. Locul cel mai frumos pe care îl preferă stilista, este grădina unde se află piscina înconjurată de multă verdeață. Raluca Bădulescu mărturisește că de multe ori iese în curte pentru a asculta muzica naturii și să respire un aer îmbietor.

Raluca Bădulescu este obsedată de haine

Raluca Bădulescu știe cum să se îmbrace în funcție de vreme, dispoziție sau eveniment. Prietena de suflet al lui Cătălin Botezatu și-a descoperit pasiunea pentru haine când avea doar cinci ani. „Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă. Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch apparent, este unul foarte bine gândit„, a declarat vedeta.

În ultimii ani, Raluca și-a alimentat pasiunea pentru haine și accestorii astfel încât nu mai e loc în casă pentru altceva. „Și în bucătărie am câteva standere, pentru că este doar de decor bucătăria. Noi nu gătim acasă. Poate doar pentru un ceai să folosesc plita. Mâncăm în oraș sau comandăm acasă. Totul în casă este despre haine, pantofi și accesorii”, a spus amuzată Raluca.

Dressing-ul Ralucai Badulescu

Cu toate că a slăbit 70 de kilograme, Raluca nu a aruncat hainele, ci recunoaște că păstrează multe obiecte vestimentare de pe vremea când arăta cu totul altfel. Cei doi bărbați din viața stilistei i-au spus acesteia, mai în glumă, mai în serios că se va transforma într-o bătrână care doarme pe haine și care se îngroapă în accesorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: