Redactia.ro
Home » Monden » Cât a costat costumul purtat de Klaus Iohannis de Ziua Marinei. Cătălin Botezatu l-a dat de gol

Cât a costat costumul purtat de Klaus Iohannis de Ziua Marinei. Cătălin Botezatu l-a dat de gol

GALERIE FOTO (3) Cât a costat costumul purtat de Klaus Iohannis de Ziua Marinei. Cătălin Botezatu l-a dat de gol

Klaus Iohannis a atras toate privirile de Ziua Marinei, în timp ce spunea discursul. Președintele României a purtat un costum alb și foarte elegant, făcându-i pe toți curioși de prețul acestuia. Designerul Cătălin Botezatu a dezvăluit prețul real al ținutei!

Cât a costat costumul purtat de Klaus Iohannis de Ziua Marinei. Cătălin Botezatu l-a dat de gol

Duminică, 15 august, a avut loc festivitatea de Ziua Marinei, acolo unde a fost prezent și președintele României Klaus Iohannis. Acesta a atras toate privirile atunci când s-a afișat într-un costum strălucitor. În timp ce unii l-au criticat, alții l-au lăudat pentru alegerea făcută.

Ca de fiecare dată, Klaus Iohannis este mereu foarte bine aranjat la evenimentele la care participă și asta este normal, fiind unul dintre cel mai importanți oameni din România. Șeful statului a venit îmbrăcat într-un costum alb cu un papion negru. Designerul Cătălin Botezatu a analizat ținuta pe care acesta a purtat-o de Ziua Marinei și a spus că există totuși o greșeală în felul în care s-a îmbrăcat președintele.

”Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool. Seamănă cu un președinte american, ochelarii de soare au făcut toți banii! Cine sunt acești oameni să comenteze, președintele țării este impozant, este o prezență cu atitudine, Costumele au fost mereu foarte bine alese, asortate. De data aceasta, fiind vorba de Ziua Marinei, el a purtat o ținută compusă dintr-un sacou alb, pantalon negru, la care a asortat ochelari de soare, cum se poartă în zona marină, aviatică, un model potrivit, din punct de vedere stilistic. Trebuia să aleagă un model cu nasturi ascunși. Papionul a fost ales bine, sunt modele și modele, el a ales un model clasic, nu foarte mare. Eu nu fac politică, dar de ce să nu ne mândrim cu președintele nostru? Arată bine, arată ca un președinte american, are clasă, nu înțeleg aceste invidii și frustrări ale românilor”, a spus Cătălin Botezatu pentru impact.ro.

Ce greșeală a avut ținuta purtată de președintele Klaus Iohannis

Deși Cătălin Botezatu a lăudat ținuta purtată de președintele Klaus Iohannis la evenimentul de Ziua Marinei, se pare că acesta nu a fost perfect îmbrăcat. Designerul a precizat că a existat și o greșeală în toată ținuta. Și anume modelul cămășii. De asemenea, el a mai spus că ochelarii costă în jur de 100 de euro, iar întreaga ținută ajunge la 2.500 de lei.

”Ochelarii nu sunt foarte scumpi, costă cam 100 de euro, sunt foarte bine aleși, arată cool. Ținuta lui Klaus Iohannis nu este foarte scumpă, în jur de 2.500 de lei. A purtat un sacou alb, un pantalon negru normal, o cămașă simplă, este o ținută de maximum 2.500 de lei”, ne-a mai spus Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: