Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă o casieră la magazinele Selgros România

Cât câștigă o casieră la magazinele Selgros România

În căutarea unui loc de muncă stabil, tot mai mulți români își pun întrebarea cât câștigă o casieră la magazinele Selgros România. Iată care sunt salariile la retailerul.

Tot mai mulți români sunt în căutarea unui loc de muncă stabil, iar pentru a avea siguranța aceasta se îndreaptă către angajatori cu notorietate pe piața muncii. Așa se face că marile rețele de magazine prezintă un mare interes pentru cei în căutarea unui venit sigur. Iată cât câștigă o casieră la magazinele Selgros România.

Cât câștigă o casieră la magazinele Selgros România

Selgros Cash&Carry și-a inceput activitatea în România în 2001, iar în prezent deține 23 de magazine cu produse alimentare și non-alimentare.

Magazinele Selgros se găsesc în mai multe orașe mari din țară și par în plan să se extindă și mai mult. Chiar de anul trecut, compania a scos mai multe posturi în cadrul companiei, care sunt la dispoziia celor care își caută un loc de muncă în industria de retail.

Ca și în cazul altor rețele mari de magazine, și pentru angajații Sergros, venitul lunar net depinde de funcția pe care o deține fiecare în parte. La acest salariu net se adaugă bonusurile sau tichetele de masa, în funcție de contract.

Programul Selgros pentru angajați este de 8 ore.

Însă iată ce salariu are un angajat Selgros, cât câștigă o casieră la magazinele Selgros România și nu numai.

Salariul net, adică cel primit în mână de angajat, pentru postul de casier comercial este de până la 1.600 lei lunar. Iată cum sunt plătite și celelalte poziții disponibile în magazinele Selgros România.

Casier comercial: 1.560 de lei, plus tichete de masă în valoare de 300 de lei/ lună

Șef case de marcat: 1.800 de lei/ lună

Lucrător comercial: 1.650 de lei/ lună

Lucrator comercial / Inventarist: 1.900 de lei, plus tichete în valoare de 300 de lei

Adjunct șef raion- 2.000 de lei, potrivit undelucram.ro.

Primul magazin Selgros România, deschis acum 20 de ani

În luna mai a anului în curs, s-au împlinit 20 de ani de prezență pe piața din România. Pentru a marca aniversarea, Selgros a demarat o campanie media despre avantajele oferite de cardul Selgros.

Selgros Cash & Carry a deschis primul magazin la Brașov în mai 2001. Rețeaua de magazine s-a extins pe fiecare an, ajungând în prezent la 23 de magazine în cele mai mari orașe din România. Pentru a își îmbunătăți lanțul de aprovizionare, Selgros a deschis în decembrie 2020, la Chiajna, și o platformă logistică de 10.000 mp, care este dedicată produselor care au nevoie de temperatură controlată la depozitare.

Compania are 4.500 de angajați la nivel național și face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveția, care deține în prezent 91 de magazine (43 în Germania, 23 în România, 17 în Polonia și 11 în Rusia).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: