Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are un angajat la Selgros România

Ce salariu are un angajat la Selgros România

salariu Selgros România

Salarii Selgros România 2021. Dacă dorești să urmezi o carieră în acestă companie și să te angajezi aici, trebuie să știi mai întâi ce salariu poți primi lunar, dacă faci acest lucru.

Salarii Selgros România 2021. Câți bani poți primi lunar

Dacă ți-ai dorit să urmeze o carieră într-un hipermarket, trebuie să știi că Selgros România este unul dintre cei mai mari retaileri de pe piață. Așadar, dacă vrei sa afli ce salarii sunt oferite de către această companie citește articolul de mai jos!

Un lucrător comercial care are o experiență de trei ani în domeniu, primește un salariu lunar net de 1800 RON, tichete de masă de 400 RON pe lună și un bonus de 100 RON lunar.

Un adjunct șef raion la Selgros primește un salariu lunar net de 2000 RON, având o experiență de un an în domeniu și fiind angajat full time în Timișoara. Un lucrător comercial din Bistrița cu experiență de trei ani și care este angajat full time primește lunar 1650 de ron.

„Cerinţe:

– calificarea în domeniu

– experienţă în domeniul pregătirii cărnii şi a preparatelor din carne

– abilităţi de conducere şi lucrul in echipă

– seriozitate, flexilbilitate, dinamism”, sunt cerințele pentru acest post.

Ce tichete de masă sunt oferite la Selgros România în 2021

Salariu și tichete de masă la Selgros România în 2021. Un coordonator introducere comenzi care lucrează în București și are experiență de doi ani în acest domeniu primește lunar un salariu de 2350 RON, un bonus de 500 RON pe lună, dar și tichete de masă în valoare de 400 de lei.

Un lucrător comercial din Timișoara la Selgros, cu experiență de un an, primește un salariu lunar de 1700 de RON.

„Oferta (bonusuri, beneficii):

– salariu atractiv și tichete de masă;

– beneficii*: Crăciun, Paște, vacanță, zi de naștere, asigurare privată de sănătate;

– training de specialitate;

– sistem informatic performant și logistică modernă;

– oportunitatea unei cariere într-o companie multinaţională”, arată Selgros pe site-ul propriu.

Un șef la casele de marcat din București, care are o experiență de trei ani în același domeniu și care lucrează la un program normal, primește 1800 RON net pe lună. Un șef de raion care are experiență în domeniu de nouă ani și este din Constanța primește lunar un salariu de 1500 RON.