Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă un polițist în România. Lista celor mai mari salarii în domeniu

Cât câștigă un polițist în România. Lista celor mai mari salarii în domeniu

Cât câștigă un polițist în România. Lista celor mai mari salarii în domeniu

Cât câștigă un polițist în România. Lista celor mai mari salarii în domeniu. O categorie socială din România are parte de salarii fabuloase, iar nimeni nu se aștepta la asta. Polițiștii din România, au salarii grozave.

Cât câștigă un polițist în România. Lista celor mai mari salarii în domeniu

Conform capital.ro, polițiștii locali din Brăila încasează un salariu fabulos. Iar asta datorită unui proiect aprobat în anul 2019 de către consilierii municipilai ce au ridicat nivelul salariilor pentru 2019.

Georgică Tănase, avea o leafă lunară brută de 13.104 lei de la începutul anului 2019, la care se adaugă și alte sporuri. Cel mai mic salariu îl are un șofer cu studii medii sau școală generală din cadrul Poliției Locale, care încasează 4.077 lei brut pe lună, iar un îngrijitor are 2.372 lei.

Directorului executiv adjunct al Poliției locale din Brăila primește 12.772 lei. De asemenea, și alți oameni cu funcții publice de execuție primesc salarii mari.

Salariile polițiștilor din România

Un auditor cu grad profesional Superior încasează un salariu de bază de 7.613 lei. Un consilier juridic, expert, inspector poliţist local, dacă are grad profesional Superior primeşte un salariu brut de 7.093 lei. Asistent – 5.845 lei, iar un Debutant – 3.828 lei.

Indemnizaţia de hrană de care beneficiază personalul Poliţiei Locale Brăila este de 347 lei/salariat. Mai mult decât atât, Poliția din Brăila are în prezent 205 posturi în total, din care 18 vacante. Oamenii legi au normă de hrană în jur de 1.000 de lei și încă 200 lei pentru echipament.

De asemenea, tot în cadrul Poliţiei Române, ofiţerii care au funcţii fără comandă câştigă între 1.100 şi până la maximum 4.700 de lei net pe lună.

Pe locul doi în topul celor mai bine plătiţi angajaţi ai Poliţiei se află cei din categoria funcţionarilor publici, care câştigă până la 4.355 de lei pe lună.

De altfel, un funcţionar din cadrul Poliţiei Române câştigă mai bine decât cel mai bine plătit agent de poliţie din cadrul aceleiaşi instituţii, având în vedere că cel mai mare salariu net primit în noiembrie de un agent de poliţie a fost de 3.466 de lei.

Citeste si:Vremea 18 ianuarie 2020. Ceață și temperaturi ușor în scădere

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini