Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 18 ianuarie 2020. Ceață și temperaturi ușor în scădere

Vremea 18 ianuarie 2020. Ceață și temperaturi ușor în scădere

Vremea 18 ianuarie 2020. Ceață și temeperaturi ușor în scădere

Vremea 18 ianuarie 2020. Zile cu ceață și temeperaturi ușor în scădere. În zilele urmăatore, vremea va fi cam aceeași, cu temeperaturi în aceeași notă ca în toată săptămâna.

Vremea 18 ianuarie 2020. Ceață și temperaturi ușor în scădere

Meteorologii au anunțat vreme frumoasă de deal și de munte, cu cer senin. În ceea ce privește restul teritoriului vor fi condiții de ceață ce va persista pe arii extinse.

Pe arii restrânse vor fi condiții pentru depuneri îngheţate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 9 grade, mai scãzute, spre -4 grade, în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Vremea sâmbătă, 18 ianuarie 2020

În sudul și estul țării vor exista condiții de ceață persistente, iar izolat vor apărea fulguieli și depuneri de gheață. În restul țării, cerul va fi variabil, iar ceaţa va fi prezentã pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri în sudul Banatului şi pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între -2 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 2 grade, mai scãzute în depresiuni pânã în jurul a -16 grade.

În ultima zi din weekend, se anunță vreme închisă, cu cer înnorat aproape pe întreg teritoriul țării. De asemenea, vor exista și condiții de ceață iar pe arii restrânse vor fi precipitații slabe mixte. Izolat vor exista depuneri de gheață. Temperaturile se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade.

Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade, iar cele minime între -19 grade în depresiunile intramontane şi 0 grade pe litoral.

Citeste si:Cine este Ruby, concurentă Survivor România 2020. Artista își lasă persoanele drago acasă și pleacă în junglă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: