Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cât costă, de fapt, o vacanță de buget redus în Seychelles în 2021

Cât costă, de fapt, o vacanță de buget redus în Seychelles în 2021

Seychelles

Seychelles este o țară din Africa de Sud. Aceasta este, de fapt, o țară insulară și se află poziționată în Oceanul Indian. Republica Seychelles este formată din 115 insule. Iată cât ar costa o vacanță aici.

Cât costă o vacanță în Seychelles. Nu e așa cum credeai

Este o destinație exotică, aflată de 1500 de km de Coasta Africii de Sud, iar unii poate nici nu au auzit de aceasta sau nici nu s-au încumetat să se gândească să ajungă pe Continentul African. Iar prețurile sunt pe măsură! Pentru un sejur de șapte zile, pntru un cuplu, prețurile pornesc de la 10.000 de euro și pot ajunge chiar și la 15.000 de euro.

Acest preț este pentru oferta all-inclusive, iar fondurile nu sunt rambursabile.

Seychelles, țara minunată din Oceanul Indian

Încă din anii 70 Seychelles a fost descoperită de vedete și bogații lumii, astfel că multe figuri cunoscute la nivel internațional frecventau plajele de aici. Mai mult, Janet Jackson, George Clooney, Paul McCartney sau Brad Pitt și-au petrecut luna de miere în paradisul acesta african.

Este deja o destinație internațională de vacanță, unde își doresc să meagră cei care sunt conștienți că vor rămâne cu buzunarlee goale după o astfel de călătorie și este la fel de celebră ca Maldive.

Sunt o mulțime de plaje aici, cu nisip fin și apă limpede, de culoare turcoaz. Este o priveliște ce merită văzută, dar trebuie să luați în considerare și faptul că probabil acestea sunt pline de turiști. Așa că momentul prielnic pentru bălăceală este noaptea târziu, când majoritatea turiștilor a plecat, așa că tu poți să ai plaja doar pentru tine.

O regulă foarte importantă pe care trebuie să o știți este că nu aveți voie să adunați scoici de pe plajă, pentru că ele servesc drept casă pentru crabii pustnici, iar fără ele ei nu ar mai fi protejați.

Mai mult decât atât, jumătate din insula Seychelles este considerată rezervație naturală, astfel că protejarea acesteia nu este numai o dorință a locanicilor, ci și o impunere a legilor locale. Sunt zeci de mii de plante și animale unice în lume ce trăiesc pe insula Seychelles, așa că autoritățile sunt foarte stricte cu turiștii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: