Redactia.ro
Home » Știri » Un monolit a fost surprins și în Constanța. De ce nu a fost elucidat misterul monoliților

Un monolit a fost surprins și în Constanța. De ce nu a fost elucidat misterul monoliților

GALERIE FOTO (4) Un monolit a fost surprins și în Constanța

Un monolit a fost surprins și în Constanța. De câteva zile, apariția unor monolituri metalice au fost descoperite în mai multe locații din lume, iar recent un nou monolit a fost surprins în Constanța, după ce un alt monolit a fost găsit la Piatra Neamț. Este al doilea monolit descoperit în România și nimeni nu știe de unde provin acestea.

Un monolit a fost surprins și în Constanța. De ce nu a fost elucidat misterul monoliților

Un monolit a fost surprins și în Constanța. După ce s-a crezut că a fost elucidat misterul monoliților, un nou monolit a fost surprins în Vadu, județul Constanța. Asta după ce, în urmă cu câteva zile a fost descoperit un monolit în Piatra Neamț, care a dispărut la fel cum a apărut. Menționăm că nu este același, este vorba despre un monolit diferit. Ciudat este faptul că fiecare monolit are inscripții diferit, iar momentan, nimeni nu știe ce înseamnă astea.

De asemenea, alți monoliți au fost suprinși în mai multe locații din întreaga lume. Duminică, 6 decembrie a fost descoperit un nou monolit metalic într-o rezervație naturală din Frizia, Olanda. Acesta a fost găsit de un grup de excursioniști, obiectul fiind asemănător cu cei descoperiți în ultimele săptămâni în SUA și România. Nici aici nu se știe cine a pus această coloană metalică. Mai mult, excursioniștii nu au descoperit urme de pași în apropierea stâlpului. Conform presei din Olanda, spre deosebire de alți monoliți descoperiți, materialul din care este fabricat cel din Frizie nu este lucios, ci mat. Localnicii consideră că  aceasta ar fi o strategie publicitară pentru Anul Nou. Această descoperire survine după ce au fost găsiți alți trei monoliți asemănători, aceștia fiind comparați cu cei care apare în filmul SF “2001: O Odiseea spaţială”, regizat de Stanley Kubrick. În film este vorba despre apariția unui monolit negru de origine extraterestră.

Au fost descoperiți mai mulți monoliți în întreaga lume

Primul monolit a fost descoperit în zona deșertică din statul american Utah, în luna noiembrie. Acesta a fost văzut din elicopter și a fost îndepărtat la sfârșitul acestei săptămâni de către un grup de activiști de mediu. Multe persoane au venit în tot acest timp pentru a vedea cu ochii lor această bucată de metal. Cel de-al doilea monolit a fost găsit cu baza triunghiulară pe dealul Bâtca Doamnei din Piatra Neamț. Ulterior, acesta a dispărut, fără ca cineva să știe cine l-a luat. Și de această dată, monolitul a devenit un caz ciudat pentru mulți oameni.

AL treilea monolit a fost descoperit la începutul acestei luni, în zona orașului californian Atascadero, la două săptămâni după ce o structură asemănătoare a fost găsită în Piatra Neamț. Ziarul local a spus că o coloană argintie a fost găsită pe muntele Pine, acolo unde zeci de turiști au mers pentru a o vedea. „Obeliscul cu trei feţe pare a fi realizat din oţel inoxidabil, are 3 metri înălţime şi o lăţime de 45 de centimetri. Obiectul este sudat pe fiecare parte, cu nituri care leagă panourile laterale pentru a forma un cadru de oţel”, a scris ziarul. Acesta părea instabil, iar martorii au spus că ar putea fi ușor de împins.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: