Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă maşinile lui Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu? Câte Lamborghini are în garajul său de lux

Cât costă maşinile lui Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu? Câte Lamborghini are în garajul său de lux

Alex Bodi

Alex Bodi este un om de afaceri de succes, iar acest lucru se poate vedea în garajul său, ce începe deja să semene cu un parc auto, pentru că acesta deține foarte multe mașini. Iată câte autoturisme are, de fapt, Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu.

Câte mașini deține iubitul Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi

Alex Bodi se poate mândri cu mai multe autovehicule de lux, printre care se află mai multe Lamborghini. Unul dintre acestea este un Lamborghini Urus, cu 65 de cai putere. Acesta este automobilul din care cobora Bianca Drugășanu desfigurată, alături de Alex Bodi, moment în care s-a creat un mare scandal, pentru că omul de afaceri este acuzat că și-a bătut iubita.

Alex Bodi mai are și un Lamborghini Aventador SV, construit în ediție limitată. Sunt doar 500 de astel de modele în întreaga lume. Omul de afaceri mai are și un Bugatti Chiron, un Ferrari Pista, Maybach și un Rolls-Royce. Cea mai scumpă mașină pe care o deține este aceasta din urmă, care a costat ccira 500.000 de euro.

Alex Bodi, acuzat că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Omul de afaceri este acuzat că și-a bătut soția, pe Bianca Drăgușanu, după ce aceasta a fost filmată ieșind din mașina lui, plină de vânătăi. Aceasta abia se putea ține pe picioare, iar acuzat pentru starea blondinei a fost chiar Alex Bodi. El ar fi aflat de o posibilă aventură a vedetei și a lovit-o. Niciunul dintre cei doi nu a comentat această informație.

”Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris. Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri. Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi  și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă”, a dezvăluit o sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: