Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă o bere în cluburile de fițe din Mamaia! Turiștii sunt indignați

Cât costă o bere în cluburile de fițe din Mamaia! Turiștii sunt indignați

Cât costă o bere în cluburile de fițe din Mamaia! Turiștii sunt indignați

Turiștii de pe litoral sunt indignați după ce au văzut prețul unei beri în cluburile de fițe din Mamaia. Cei mai mulți români evită să iasă în locații mai exclusiviste de frică să nu consume prea mulți bani. 

Cât costă o bere în cluburile de fițe din Mamaia! Turiștii sunt indignați

Prețurile de pe litoralul românesc au ajuns să le concureze pe cele din locuri exclusiviste precum Coasta de Azur sau Monaco. Cei mai mulți turiști români înghit în sec și își cheltuiesc agoniseala cu gândul că o dată e vacanță de vară. Pentru cei care frcventează cluburile de fițe din Mamaia nu mai e de mult o surpriză că vor trebui să plătească prețuri exorbitante pentru orice din meniu. De exemplu, un turist care a mers într-un club de fițe din Mamaia a plătit pentru o bere la 0.33 de 20 de lei.

O apă plată nu scade sub 15 lei și nici sucurile nu se lasă mai prejos: tot 15 lei. Doar un pahar cu șampanie costă aproximativ 50 de lei. Vrei să iei prânzul într-un restaurant exclusivist din Mamaia? Te poți aștepta să bagi mâna adânc în buzunar.

Un turist care a comandat o friptură la un restaurant din Mamaia a avut surpriza să plătească 75 de lei! Până și hamsiile au ajuns să coste 70 de lei într-un locat din Mamaia, dacă sunt servite alături de o bere.

Pentru adevărații gurmanzi, o porție de calcan la plită ajunge la 89 de lei. ”Prețuri rezonabile„ au rămas cele pentru poriile simple de hamsii și guvizi prăjiți. O porție de hamsie costă și 30 de lei, iar o porție de guvizi prăjiți ajunge și la 32 de lei, potrivit Cancan.

Litoralul românesc a devenit un lux

Un turist și-a făcut publică experiența pe care a avut-o la un restaurant din mamaia și a devenit viral. Acesta a povestit faptul că a fost nevoit să plătească pentru un piure cu piept de pui și salată de varză  46 lei. Acesta a fost foarte indignat de prețurile de pe litoral. Parcările au ajuns să coste aproximativ 100 pe zi și un șezlong se ridică cam la același preț. Bărbatul a precizat că patru zile de soare pe litoralul românesc te ajung aproximativ 3500 de lei în condiții de două stele.

”La prânz mergem la masă, 24 de lei ciorba de văcuța, dacă vrei chiflă încă 3 lei, ciușa 1 leu, smântâna 1,5 lei. Piure cu piept de pui și salată de varză – 46 lei. Mă închin, înghit în sec. Diseară mâncăm hamsie. A doua zi o luăm de la capăt. Plătim 100 lei parcarea și tot așa. La final, tragem linie. Concediu de 4 zile la Mamaia: 1800 lei cazare, 1000 lei prânz, cină, sucuri, 384 lei parcare, 360 lei șezlonguri. Total pentru 4 zile la Mamaia în condiții de cel mult 2 stele: aproximativ 3.500 lei. Oameni buni, la banii ăștia meritam o vacanță mai bună!”, a fost mesajul publicat de turist.

O postare a unui bărbat a devenit virală după ce acesta a plătit pentru un mic dejun în Mamaia Nord, cât ar fi plătit pentru unul în Dubai. Internauții au reacționat imediat și au spus că prețurile din Mamaia au crescut peste măsură. Românii cu greu reușesc să își permită un concediu pe litoralul românesc deoarece Marea Neagră a devenit un lux pentru cei mai mulți. Bărbatul a publicat și o poză cu bonul fiscal în care scria că pentru o salată și o omletă a plătit nici mai mult nici mai puțin de 92 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: