Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă un meniu la Cetate, restaurantul lui Mircea Dinescu de pe malul Dunării. Ce poţi să mănânci de banii respectivi

Cât costă un meniu la Cetate, restaurantul lui Mircea Dinescu de pe malul Dunării. Ce poţi să mănânci de banii respectivi

mircea dinescu

Mircea Dinescu şi-a transformat pasiune pentru gătit şi într-un business. Omul de televiziune este proprietarul a două restaurante, unul în Bucureşti, celălalt în comuna doljeană Cetate, pe malul Dunării.

Eu sunt și patron, și bucătar. Aici mai fac eu câte o cheste, cum ar fi mâncărurile care se găseau la 1900 în România, chestiile astea care acum ne par exotice, cum e lintea, humusul, pentru că era influența balcanică a turcilor, după 500 de ani. Ce se găsea la bazarul din Istanbul se găsea și în București. Încerc să fac niște chestii mai deosebite, o cremă de ardei copt…”, a afirmat Dinescu, încercând să-şi promoveze afacerea.

Un meniu la Cetate costă 25 lei

Mircea Dinescu a afirmat că a deschis restaurantul pentru propria sa terapie: „Decât să mă internez la neurologie, mai bine gătesc la mine la restaurant”. Iar preţurile de la localul de la Cetare nici măcar nu sunt atât de piperate: meniul zilei costă 25 lei, iar oferta este valabilă de luni până vineri, în intervalul orar 10.30 – 16.00.

Păstrând proporţiile, după negustorul de sclavi Rimbaud, negustorul de vin Dinescu pare un dulce copil. Aşa că nu vă sfiiţi şi călcaţi-i pragul casei. În localitatea Cetate, vecină cu Bulgaria şi la doar cîţiva kilometri de graniţa sârbească, se spune că cocoşii cântă în trei limbi – sârbă, bulgară şi română. Aşa că ideea unui port cultural multinaţional s-a potrivit ca o mănuşă„, a mai declarat realizatorul de la Prima TV.

E supărat că-i pleacă angajaţii

Totuşi, poetul are şi probleme administrative: este aproape să rămână fără angajați la domeniul său de la Cetate, de la malul Dunării! Ultimul care a dat bir cu fugiții este Ciucurel, om de bază la Cetatea lui Dinescu. Acesta l-a anunțat pe marele poet că-și ia tălpășița în urma incidentului violent cu paznicii lui Gigi Nețoiu, de luna trecută.

Pe 16 ianuarie, paznicii lui Gigi Nețoiu au tăbărât cu bătele pe Ciucurel, după ce acesta a mers să pască caprele în via lui Gigi Nețoiu. S-a iscat un scandal imens, cu băte și topoare, la care a intervenit și Poliția.

În urma incidentului, s-a deschis și un dosar penal, căci fiul lui Ciucurel a mers cu o toporișcă să-i facă dreptate tatălui său, în scnadalul cu paznicii lui Gigi Nețoiu. Astfel, Sebastian Răducan, zis Ciucurel, a decis să părăsească domeniul lui Mircea Dinescu și să se retragă la o mânăstire. Ciucurel avea în grijă o turmă de 200 de capre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: