Redactia.ro
Home » Știri » Cât de multă cocaină avea în corp fiul liderului de la Direcția 5. Acum riscă ani grei de închisoare.

Cât de multă cocaină avea în corp fiul liderului de la Direcția 5. Acum riscă ani grei de închisoare.

Cât de multă cocaină avea în corp fiul liderului de la Direcția 5. Carmin Ionescu a fost prins sub influența drogurilor, anul trecut în august, la volan. După ce a fost testat cu aparatul DrugTest, s-a descoperit că a consumat droguri de mare risc. Marți, au fost finalizate analizele de la INML și s-a aflat cât de multă cocaină avea în corp, Carmin, fiul lui Marian Ionescu, celebrul membru al trupei Direcția 5. 

Cât de multă cocaină avea în corp fiul liderului de la Direcția 5. Acum riscă ani grei de închisoare.

Cât de multă cocaină avea în corp fiul liderului de la Direcția 5. După ce anul trecut, în luna august, Carmin Ionescu (35 ani) a fost descoperit sub influența drogurilor, acum raportul medico-legal a fost finalizat. S-a aflat cantitatea de cocaină găsită în sângele acestuia. El riscă ani grei de închisoare, transmite Gândul.ro

Analizele INML arată că au fost descoperite două grame de cocaină în corpul lui Carmin Ionescu. Specialiștii spun că această cantitate ar fi suficientă pentru cinci toxicomani. Cel puțin cinci ani de închisoare riscă, așadar, fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5.

Care este reacția lui Marian Ionescu, tatăl lui Carmin

După ce fiul său a fost arestat din cauza consumului de substanțe interzie, Marian Ionescu a fost nevoit să recunoască problemele fiului său cu drogurile. De mai bine de cinci ani Carmin este dependent de droguri, părinții l-a dus chiar și la dezintoxicare, dar în zadar. De altfel, pentru a-l ține ocupat, Marian Ionescu l-a angajat, să cânte la chitară bass, în locul său, în trupa Direcția 5, spun surse din anturajul artistului.

De asemenea, sursele mai spun că jocurile de noroc au fost prima patimă a lui Carmin, astfel a ajuns să aibă datorii peste tot, pe care el i le-a plătit tatăl său. Toată familia este, de altfel, terminată psihic din cauză că tânărul în vârstă de 35 de ani este dependent de droguri.

”A căzut mai întâi în patima jocurilor de noroc, apoi a drogurilor. A făcut datorii peste datorii, sume mari pe care Marian le-a plătit pentru a-și scăpa fiul de belele. L-au internat de atâtea ori, însă pur și simplu nu renunță la droguri. Tatăl său i-a fost alături trup și suflet, s-a chinuit să îl aducă pe calea cea bună. Carmin a promis de atâtea ori că își revine, că se liniștește. Toți membrii familieiau ajuns la capătul răbdării, sunt terminați psihic. Dă banii pe păcănele și pe droguri, se împrumută peste tot. Păcat de el, est băiat bun și talentat, dar nu scapă de aceste patimi nenorocite și nu vrea să se lase, spune că nu are putere. Taică-su de aceea l-a și luat ca și chitarist la Direcția 5, a zis că poate dacă îl țineocupat, se îndepărtează de lumea aceasta a drogurilor. Însă, nici gând”, au declarat surse apropiate lui Marian Ionescu pentru playtech.ro.

Carmin  se afla la volanul mașinii sale când, la Piața Presei Libere, a fost oprit de un echipaj al Brigăzii de Poliție Rutieră. Peste 60.000 de euro ar fi plătit acesta pentru a-și achiziționa substanțe interzise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: