Redactia.ro
Home » Monden » Cât sunt dispuși producătorii de la Antena 1 să plătească pentru a-l aduce pe Dan Negru înapoi. S-a aflat ce clauză uimitoare are în contractul cu Kanal D

Cât sunt dispuși producătorii de la Antena 1 să plătească pentru a-l aduce pe Dan Negru înapoi. S-a aflat ce clauză uimitoare are în contractul cu Kanal D

GALERIE FOTO (4)

Recentele speculații din lumea showbizului au captat atenția publicului cu privire la un posibil transfer uluitor. Dan Negru, cunoscutul prezentator și emblema Antenei 1, se află în centrul atenției din nou, cu informații despre un potențial revenire la televiziune. Cu clauze fabuloase și o carieră impresionantă în spate, negocierile sunt în plină desfășurare.

Când vine vorba de vedetele din industria media, Dan Negru este o prezență mult dorită. După 25 de ani la Antena 1, el s-a desprins de postul respectiv acum doi ani, urmărind alte direcții în carieră.

Clauze negociate cu multă sudoare

Cu emisiuni precum Jocul cuvintelor, Tu urmezi, și recentul The Floor, Negru a demonstrat constant capacitățile sale de a captiva publicul. Însă, cea mai recentă discuție în jurul său implică un potențial transfer către Kanal D, care, potrivit unor surse, ar fi pregătit să plătească o sumă fabuloasă. Clauza de reziliere a contractului este estimată la un milion de euro, adăugându-se salariul exigențelor lui Negru. Aceste detalii exclusive au generat un val de speculații și anticipări în mediul online.

„Mulțumesc pentru toate revelionale petrecute împreună, mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul este cu cine ți-l petreci. România are de totul un secol, un secol și puțin. Din secolul ăsta, aproape un sfert, noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc. N-am fost toți, e adevărat. Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc.

N-o să ne poată lua nimeni niciodată amintirile revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar. Dar anul ăsta, facem o pauză. O pauză nu e altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze.”, a fost mesajul transmis de Dan Negru în social media.

Motivele din spatele renunțării la Revelioane

Un aspect interesant al acestei povesti este motivul din spatele părăsirii evenimentelor de Revelion de către Negru. Se pare că prezentatorul și-a dorit să se îndrepte către nișa de cultură generală și să se distanțeze de asocierile cu evenimente care nu corespund viziunii sale profesionale. Cu un mesaj emoționant pe platformele de socializare, Negru a adus un omagiu fanilor săi și momentelor petrecute împreună, anunțând totodată o pauză în tradiționalele Revelioane.

Transferul lui Dan Negru devine subiectul principal al discuțiilor în media și printre fanii săi. Cu clauze fabuloase și o carieră bogată în spate, revenirea sa la televiziune promite să fie un eveniment major în peisajul media. Rămâne de văzut cum vor evolua negocierile și cum va influența acest transfer peisajul emisiunilor de televiziune din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: