Redactia.ro
Home » TV » Cătălin Botezatu are o nouă iubită. Cine este noua Bianca Drăguşanu din showbiz: “E roşcată”

Cătălin Botezatu are o nouă iubită. Cine este noua Bianca Drăguşanu din showbiz: “E roşcată”

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu are un trecut amoros tumultuos, dar după ce relația sa cu Bianca Drăgușanu a fost analizată îndelung de presă, acesta a decis să își țină viața privată numai pentru el, astfel că este foarte secretos în ceea ce privește femeile din viața lui.

Cu cine se iubește acum Cătălin Botezatu

Creatorul de modă a vorbit, totuși, despre faptul că nu este singur în aceste momente. El își împarte viața cu o femeie mult mai tânără decât el. Singurul detaliu pe care l-a dat despre aceasta este că are părul roșcat.

“E o relație la distanță care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim și la telefon. Este foarte tânără și este roșcată”, a declarat Cătălin Botezatu despre actuala sa relație.

Cine este marea iubire a lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu s-a iubit cu multe femei, dar cea care i-a rămas în minte pentru totdeauan este Dana Opsitaru, care la vremea acea era model. Deși era căsătorită, ea și Cătălin Botezatu au avut o relație de iubire, care s-a dovedit a fi cea mai importantă din viața designerului.

Dana Opsitaru, era tot model, era puțin mai mare decât mine. O femeie superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită, apoi a divorțat.

Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false. Iar Dana, fiind foarte orgolioasă, foarte geloasă, m-a taxat. Dar e bine că m-a taxat după 7 ani, pentru că pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat. M-a cizelat și am învățat foarte multe alături de ea.

Ea este femeia care m-a iubit cel mai tare, care m-a făcut să mă simt iubit. A avut grijă de mine ca de un copil. Aș vorbi despre ea ore în șir. Acum ne vedem tot timpul, între noi doi a rămas o prietenie extrem de bine cimentată. Dacă am ceva, un of pe suflet, pe ea o sun. Ea mă înțelege cu adevărat”, a povestit Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: