Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, din nou pe mâinile medicilor: ”Voi avea o intervenție chirurgicală”

Cătălin Botezatu, din nou pe mâinile medicilor: ”Voi avea o intervenție chirurgicală”

Cătălin Botezatu operat

Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor. Celebrul designer se află în Turcia, unde urmează a fi supus, joi, unei noi intervenții chirurgicale, după ce în urmă cu un an, doctorii i-au găsit o tumoră canceroasă și i-au extirpat jumătate de colon. Înainte de a intra în sala de operație, Cătălin Botezatu a transmis un mesaj fanilor, pentru a evita speculațiile.

Cătălin Botezatu, din nou pe mâinile medicilor: ”Voi avea o intervenție chirurgicală”

Cătălin Botezatu (54 de ani) urmează a fi, din nou, operat de medicii turci. Faimosul designer se află acum în Liv Hospital, din Istanbul și înainte de fi supus unei noi intervenții chirurgicale, fără a preciza, mai exact, despre ce este vorba, a transmis un mesaj video fanilor. Alături de el este și o femeie importantă din viața sa.

“(…). Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că m-am internat internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav, că iar am ajuns pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Sunt aici pentru o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție safe (n.r.: sigură) din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală”, a anunțat Cătălin Botezatu, miercuri, pe Instagram.

Femeia importantă din viața designerului este consilierul Eva Pavel, care îi este alături, designerului, în Istanbul. Urmează ca după operație Cătălin Botezatu să ofere noi detalii.

“Alături de mine se află ca de obicei, în ultimii șapte ani de zile, Eva Pavel, consilierul internațional pe care eu l-am împrumutat sutelor de români și spun sute, că au fost sute de români care au venit aici la Liv, și nu numai, în spitalele din Turcia prin ea și au fost ajutați. Așadar, vă țin la curent, o să vă spun cum a evoluat intervenția mea chirurgicală. Vă pup și vă iubesc” a mai transmis Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, operație de șase ore la colon

În anul 2019, în luna octombrie, Cătălin Botezatu a suferit o operație de șase ore la colon. Medicii i-au identificat o tumoare, i-au extirpat jumătate din colon și i-au făcut o chimioterapie hipermetică. Într-un interviu, Cătălin Botezatu a mărturisit că nu s-a temut de ceea ce i s-a întâmplat.

“Nu m-am speriat. Accepți orice atunci când știi că bate la ușă cineva, am simțit că moartea bate la ușă. Am avut numai coșmaruri, lumea nu știe prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a povestit Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu oferit la “Teo Show”.

Cătălin Botezatu, operat de două ori la inimă

În anul 2015, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență a doua oară, la inimă, la aceeași clinică din Istanbul. Asta după ce în mai 2014, mai suferise o intervenție.

“Catalin a avut probleme mari. Viata lui a fost in pericol. Operatia a durat trei ore si jumatate, iar pentru noi a fost unul dintre cele mai complexe cazuri. Operatia prezenta un mare risc, asa ca am facut un consiliu intre medici. Exista un mare risc de infarct. Artera lui era infundata 90%”, a declarat medicul care l-a operat, dupa interventia de anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: