Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Botezatu spune adevărul despre fiul Zinei Dumitrescu

Cătălin Botezatu spune adevărul despre fiul Zinei Dumitrescu

Cătălin Botezatu spune adevărul despre fiul Zinei Dumitrescu

La câteva zile după moartea Zinei Dumitrescu, designerul Cătălin Botezatu a simțit să clarifice câteva lucruri despre relația sa cu fiul Zinei Dumitrescu. Cătălin Botezatu a vorbit despre fiul creatoarei de modă, Cătălin Negreanu, după ce au început să apară tot felul de zvonuri legate de cei doi.

„Niciodată nu au existat invidii între mine și Cătălin Negreanu. Din contră, pe vremea când lucram amândoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai întânit accidental de câteva ori și ne-am purtat ca niște oameni civilizați! Nu știu dacă Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar și în fața lui, cu un scop anume, cred că o făcea să îl motiveze, nicidecum din alte motive.

Iar în ceea ce mă privește, se mândrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizările mele, se mândrea cu faptul că eu am ajuns foarte sus. În ultima perioadă, ea se lăsase de modă și era normal că privea ca un spectator! Sincer, pe mine mă vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoană pe care ea își pusese o amprentă pozitivă și normal că asta era poate satisfacția sa!”, a declarat designerul.

Mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin!

„Nu cred Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin. Este fiul ei natural și îl iubea enorm. Nu cred ca voia să lovească în el prin mine. Niciodată! Repet, poate mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin! Atât! Am spus-o și o spun, Cătălin este un băiat minunat. Îl respect, indiferent ce s-a întâmplat acum și îl voi respecta și în viitor, datorită mamei Zina, pardon doamnei Zina. Îi spun așa să nu se mai interpreteze! Dacă vreodată va avea nevoie de ajutorul meu, îl va avea fără să mă gândesc la ce o să interpreteze lumea sau la ce s-a întâmplat zilele acestea”, a  mai adăugat  creatorul de modă.

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie, la vârsta de 82 de ani. Zina Dumitrescu a luat masa de prânz. Nu a dat semne că s-ar simți rău. După masa de prânz s-a dus să se odihnească. Trecerea în neființă a survenit în rezerva sa de la azilul privat unde a locuit în ultimii ani. Se poate ca Zina Dumitrescu să fi decedat cel mai probabil în timpul somnului. Vestea i-a șocat pe mulți dintre cei alături de care și-a petrecut ultimii ani. Spre deosebire de ultimele luni în care slăbise considerabil și s-a simțit rău, în ultimele zile starea sa se îmbunătățise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: