Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță a făcut declarații îndrăznețe din dormitorul lui și-al Andrei

Cătălin Măruță a făcut declarații îndrăznețe din dormitorul lui și-al Andrei

Cătălin Măruță a făcut declarații îndrăznețe

Sunt căsătoriți de peste zece ani și au împreună doi copii deja mari. Și-n ciuda faptului că s-a tot zvonit că ar fi pe drum cel de-al treilea, Cătălin și Andra au dezmințit dintotdeauna aceste informații. Asta nu înseamnă, însă, că viața lor intimă nu există. Mai mult de atât, Cătălin Măruță a făcut declarații îndrăznețe din dormitorul lui și-al Andrei.

Măruță, întrebat dacă l-au surprins copii în pat cu Andra

Invitat în platourile de la Radio Europa FM, Cătălin Măruță a fost întrebat dacă cei doi copii l-au surprins vreodată în timpul unei partide de amor cu Andra. Mai cu perdea, Cătălin Măruță a făcut declarații inedite cu această ocazie.

El a mărturisit că David și Eva nu i-au surprins chiar în fapt, dar în timp ce-și pregăteau „scena”, da. „Aaaa… dacă… bă, cred că s-a întâmplat să vină copiii în cameră când tocmai încercam să pregătim lucrurile pentru «curățenie», înțelegi ce zic. Când eram acolo: hai să fie draperia mai așa. Ca să putem să, înțelegi… exact. Dar, nu. Nu a fost așa… dar umhaha…”, a mărturisit el.

Cătălin Măruță a făcut declarații îndrăznețe din dormitorul lui și-al Andrei

Prezentatorul TV și-a continuat discursul militând pentru o viață cât mai activă din punct de vedere sexual. „Dragi părinți, tot ce pot să vă spun este s-o țineți tot așa. La noi nu s-a întâmplat, pentru că copiii noștri nu vin tiptil-tiptil, pe ascuns. Băi, nene, ai noștri, când ies din cameră, ies cu urlete. Îi auzi, ai timp… 20 de secunde să te repliezi”, a povestit Cătălin Măruță.