Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță ia un salariu uriaș de la PRO TV. Ce studii are, de fapt, prezentatorul

Cătălin Măruță ia un salariu uriaș de la PRO TV. Ce studii are, de fapt, prezentatorul

Cătălin Măruță ia un salariu uriaș de la PRO TV. Ce studii are, de fapt, prezentatorul

Cătălin Măruță ia un salariul uriaș de la postul de televiziune unde își prezintă zilnic emisiunea. Puțini știu ce studii are, de fapt, soțul Andrei.

Cătălin Măruță ia un salariu uriaș de la PRO TV. Ce studii are, de fapt, prezentatorul

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România. Are o emisiune zilnică de mai bine de 13 ani, fiind considerat un veteran al televiziunii românești. Totodată, soțul Andrei este și unul dintre cei mai privilegiați prezentatori din România în ceea ce privește câștigul financiar.

De-a lungul timpului, prezentatorul de la PRO TV a ajuns să câștige foarte bine, mai ales că munca de a face atâția ani emisiune zilnică trebuie recompensată cu ceva. Deși la un moment dat, Andra se plângea de programul soțului ei, se pare totuși că este fericită știind că ce sumă colosală le intră în casă lunar.

Pentru emisiunea pe care o moderează de luni până vineri, Cătălin Măruță încasează 15.000 de euro, potrivit voxbiz.ro. Însă aceștia nu sunt singurii bani pe care prezentatorul îi aduce în casă. Împreună cu Andra, Măruță deține șapte firme, printre care se numără și Studio 78 SRL, companie prin care Cătălin încasează banii de la Pro TV și care a înregistrat un profit în 2020 de peste 200.000 de lei. Dincolo de aceste venituri, Andra și Cătălin Măruță se bucură de contracte de publicitate cu diferite branduri, din care strâng alte zeci de mii de euro.

Moderatorul de la Pro TV a devenit celebru datorită televiziunii, remarcându-se la TVR 2 în anul 2002, unde a debutat cu emisiunea Trupa DP2. Contrar așteptărilor, Cătălin Măruță a terminat o facultate destul de grea, care nu are treabă cu televiziunea și de pe urma căreia nu a profesat. Acesta a studiat Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu.

Primul loc de muncă al prezentatorului a fost însă la radio, astfel că domeniul Dreptului nu a fost deloc exploatat. De la radio, Cătălin Măruță a ajuns apoi în televiziune, la TV Super Nova, pentru ca ulterior să se remarce în cadrul unui casting pentru Trupa DP2. Producția de la Televiziunea Română a devenit apoi emisiunea celebră Tonomatul de pe 2.

Câți bani cere Andra pentru un eveniment privat

Pandemia de coronavirus i-a împiedicat pe artiști să cânte, motiv pentru care unii au fost destul de afectați de acest lucru, având în vedere că este singura sursă de venit al unui cântăreț. Ei bine, odată cu revenirea la normal a situației, artiștii au început deja să susțină concerte și să-și bucure fanii.

La fel a făcut și Andra, care în ultima perioadă a participat la multe evenimente private. Cu toate astea, mulți se întreabă câti bani cere artista pentru a își face prezenta la un eveniment privat. Weekend-ul trecut, Andra a fost prezentă la o nuntă, unde a susținut un concert de senzație și a avut grijă să-i încânte pe invitați cu vocea sa. Ei bine, pentru un asemenea show, mirii au fost nevoiți să scoată din buzunar un teanc de bani. Potrivit informațiilor apărut în mediul online, Andra are două programe atunci când cântă la o nuntă, iar fiecare costă 6.000 de euro.

Așadar, în 90 de minute, soția lui Cătălin câștigă 120.000 de euro. De asemenea, se adaugă cheltuielile pentru transport, cazare și masă. Putem spune că Andra și Cătălin Măruță fac o pereche bună. Ea fiind una dintre cele apreciate artiste din România, iar el, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv din țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: