Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cere Andra pentru un eveniment privat. Suma este uriașă, dar merită fiecare bănuț

Câți bani cere Andra pentru un eveniment privat. Suma este uriașă, dar merită fiecare bănuț

Câți bani cere Andra pentru un eveniment privat.

Câți bani cere Andra pentru un eveniment privat. Fără doar și poate, Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Show-ul pe care îl face ori de câte ori urcă pe scenă este de-a dreptul incendiar, iar acum, după o lungă perioadă în care pandemia de coronavirus nu i-a mai permis să aibă concerte, Andra se bucură din plin de succesul ei. Artista a cântat recent la un eveniment privat, iar onorariul Andrei este extrem de mare. Câți bani cere artista la evenimente?

Câți bani cere Andra pentru un eveniment privat. Suma este uriașă, dar merită fiecare bănuț

Câți bani cere Andra pentru un eveniment privat. Pandemia de coronavirus i-a împiedicat pe artiști să cânte, motiv pentru care unii au fost destul de afectați de acest lucru, având în vedere că este singura sursă de venit al unui cântăreț. Ei bine, odată cu revenirea la normal a situației, artiștii au început deja să susțină concerte și să-și bucure fanii.

La fel a făcut și Andra, care în ultima perioadă a participat la multe evenimente private. Cu toate astea, mulți se întreabă câti bani cere artista pentru a își face prezenta la un eveniment privat. Weekend-ul trecut, Andra a fost prezentă la o nuntă, unde a susținut un concert de senzație și a avut grijă să-i încânte pe invitați cu vocea sa. Ei bine, pentru un asemenea show, mirii au fost nevoiți să scoată din buzunar un teanc de bani. Potrivit informațiilor apărut în mediul online, Andra are două programe atunci când cântă la o nuntă, iar fiecare costă 6.000 de euro. Așadar, în 90 de minute, soția lui Cătălin câștigă 120.000 de euro. De asemenea, se adaugă cheltuielile pentru transport, cazare și masă. Putem spune că Andra și Cătălin Măruță fac o pereche bună. Ea fiind una dintre cele apreciate artiste din România, iar el, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv din țară.

Câți bani câștigă lăutarii la un eveniment privat

În ultima perioadă, din cauza problemelor financiare cu care s-au confruntat din cauza pandemiei de coronavirus, artiștii din România și-au mărit tarifele. Artiștii din muzica de petrecere cer chiar și 20.000 de euro pentru un show complet. Jador și Culiță Sterp cer fiecare câte 5.000 de euro pentru un eveniment privat. Adi Minune, Jean de la Craiova sau Vijelie cer 5.000 de euro pentru o întreagă noapte. De asemenea, Adi de la Vâlcea, Carmen Șerban sau Taraful Cleante încasează minim 3.000 de euro pentru 3 ore de cântare, sau peste 4.000 pentru întreaga noapte. În ceea ce-l privește pe Florin Salam, unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară, pentru o noapte întreagă, aceasta încasează 20.000 de euro.

În urmă cu câteva zile, Culiță Sterp a participat la un eveniment privat, iar în timp ce făcea dedicații pentru invitați, acesta a primit 62 de milioane. Cântărețul a postat pe rețelele de socializate un clip video în care se vedea că băieții săi adunau banii aruncați pe jos, în cinstea lui. Managerul său a declarat într-un interviu că artistul are întreaga vară ocupată, având programate zeci de nunți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: