Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță și Ioana Ignat s-au ciondănit în direct! ”Nu mai ești omul pe care l-am cunoscut”

Cătălin Măruță și Ioana Ignat s-au ciondănit în direct! ”Nu mai ești omul pe care l-am cunoscut”

Cătălin Măruță și Ioana Ignat s-au ciondănit în direct! ”Nu mai ești omul pe care l-am cunoscut”

Cătălin Măruță s-a certat din nou cu o persoană publică! Prezentatorul de la Pro TV s-a ciondănit în direct cu Ioana Ignat. 

Cătălin Măruță și Ioana Ignat s-au ciondănit în direct! ”Nu mai ești omul pe care l-am cunoscut”

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV și deseori poate să fie foarte direct atunci când pune întrebări invitaților săi. De data aceasta, soțul Andrei a făcut-o pe invitata lui, Ioana Ignat, să reacționeze agresiv la una dintre întrebările sale și să se ciondănească în direct.

Ioana Ignat a fost invitată astăzi în platoul emisiunii ”La Măruță” de la Pro TV, iar moderatorul a făcut-o pe aceasta să se plângă de comportamentul lui. Cântăreața s-a simțit agasată din cauza anumitor întrebări ale acestuia.

Se pare că subiectul legat de fosta sa relație cu Sebastian Dobrincu, a deranjat-o foarte tare pe artistă și a făcut-o să reacționeze urât în timpul transmisiunii în direct și chiar să-l certe pe prezentator.

Măruţă: Data trecută ai venit aici cu cineva.

Ioana Ignat: Da, dar atunci am vorbit despre asta, acum vorbim despre altceva.

M: Dar nu te enerva, nu am ştiut că e un subiect sensibil.

I: Nu e un subiect sensibil, doar că nu vreau să vorbesc.

M: Să revenim la Ioana Ignat, care cred că s-a rezolvat.

I: Da, îmi merge ok. Hai să facem pace. Că m-ai luat aşa…

M: Păi când vii fără soţ la cineva acasă.

I: Dar ce, am venit la tine acasă?

M: Mă şi enervează chestia asta…

I: Te-ai schimbat, nu mai eşti omul pe care l-am cunoscut.

Nu este prima dată când Cătălin Măruță se ceartă cu vedetele invitate

Se pare că nu este prima dată când Cătălin Măruță este în conflict cu vedetele din România care i-au trecut pragul emisiunii. Moderatorul a fost criticat dur de Antonia și Alex Velea, după ce ar fi vorbit câteva lucruri urâte despre ei.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină””, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Etichete: