Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu a dat cărțile pe față. Cum se înțelege de fapt cu soția sa după 17 ani de căsnicie. „În momentul când nu mai suporți persoana respectivă, fugi mâncând pământul.”

Cătălin Moroșanu a dat cărțile pe față. Cum se înțelege de fapt cu soția sa după 17 ani de căsnicie. „În momentul când nu mai suporți persoana respectivă, fugi mâncând pământul.”

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți luptători campioni pe care România îi are. Deși o ține departe de lumina reflectoarelor, familia sa este una reușită. Au existat zvonuri despre un divorț între luptător și soția sa, dar Cătălin a ieșit public și a clarificat situația.

Cătălin Moroșanu are o familie perfectă

Cătălin Moroșanu a ales să se mute din Iași în București pentru a-și deschide propria academie. Acest lucru l-a făcut să stea departe de familia sa perioade și perioade. Gurile rele au spus că el și soția sa ar divorța, dar luptătorul a clarificat situația și a mărturisit că au o relație care se bazează pe înțelegere și iubire. Cătălin Moroșanu a dezvăluit că el face mereu naveta între Capitală și Iași pentru a fi alături de soție și fiica sa.

În familie, n-am simțit răceală pentru că mereu soția mea când simte că stau prea mult la București îmi spune hai acasă, treci acasă. Așa că am stat acasă două săptămâni, cuminte, frumos. Trebuie în viață să îți dai seama că sunt anumite lucruri pe care trebuie să le faci la un moment dat. Distanța poate că a fost și bună pentru că te ajută să ții focul aprins și să întreții și dorul. 

În momentul când nu mai suporți persoana respectivă, fugi mâncând pământul. Noi, în anii ăștia, nu am avut niciodată sentimental ăsta, de a nu ne suporta. Eu am fost cu Georgiana într-o vacanță în Thailanda, am stat împreună, nu simțeam că ne deranjăm unul pe altul. Suntem o echipă. Nu eram stresați, ne plăcea compania. Nu plec de la premisa că e nevasta mea și trebuie să mă comport frumos. Vine de la sine. Dacă cineva este destinat să fie în viața ta, mergi până la capăt.”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Neînțelegeri în familia Moroșanu din cauza absenței lui Cătălin

În trecut, Cătălin Moroșanu a povestit că plecările sale au fost un motiv de ceartă cu soția sa. Cătălin Moroșanu și Georgiana formează un cuplu de mai bine de 19 ani. Cei doi sunt o familie model, dar în trecut au mai existat probleme. Motivul ar fi fost perioada în care Cătălin Moroșanu a devenit celebru și acesta era nevoit să fie foarte absent din viața de familie.

Cu timpul, cei doi au reușit să găsească un echilibru deoarece Cătălin este nevoit să se împartă între Iași și București. Cei doi trăiesc în Iași, acolo unde Georgiana are o clinică de stomatologie, dar luptătorul este nevoit să fie mereu la București prin prisma carierei sale. Cătălin Moroșanu a mărturisit că au reușit să găsească un echilibru deoarece cei doi își doresc să petreacă cât mai mult timp în familie, alături de fetița lor.

Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem. (…)

Pornesc mereu de la faptul că petrecem foarte puțin timp împreună, că nu mergem în vacanțe mai des, că nu stau cu Natalis mai mult. Dar cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași, și viața mea se împarte între cele două orașe. Dar mă înțelege și mă susține. Georgiana are afacerea ei, o clinică stomatologică, în Iași, eu vin des la București, dar reușim să găsim un echilibru.„, a povestit Cătălin Moroșanu.

Etichete: