Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Zmădărăndescu, bunic la 48 de ani. Fiica sa, Alexandra, va deveni mămică

Cătălin Zmădărăndescu, bunic la 48 de ani. Fiica sa, Alexandra, va deveni mămică

GALERIE FOTO (4) Alexandra Zmarandescu

Cătălin Zmădărăndescu, bunic la 48 de ani. Celebrul sportiv se poate declara un bărbat împlinit. La doar 48 de ani, fostul bodyguard al lui Gigi Becali va deveni bunic. Fiica sa, Alexandra este însărcinată. Tânăra de 18 ani a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni mămică pentru prima oară.

Cătălin Zmădărăndescu, bunic la 48 de ani. Fiica sa, Alexandra, va deveni mămică

Cătălin Zmădărăndescu, bunic la 48 de ani. Alexandra, fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu, este însărcinată. În vârstă de 18 ani, Alexandra și-a anunțat sarcina pe rețelele de socializare. Astfel, cunoscutul luptătot de MMA va deveni bunic la vârsta de 48 de ani. Fata lui din prima căsătorie, a anunțat că ea și iubitul ei vor deveni părinți. Tânăra și-a anunțat sarcina printr-o poză în care iubitul îi săruta burtica, urmată de descrierea ,,1+1=3″.La scurt timp, Alexandra a postat mai multe imagini si clipuri video. Deși are 18 ani, Alexandra pare să nu fie speriată de acest lucru. Din postările postare de fiica lui Zmărăndescu reiese că abia așteaptă să-și cunoască bebelușul. Momentan nu le-a spus fanilor săi sexul copilului.

Alexandra va deveni mamica

Fiica lui Cătălin Zmărăndescu este pasionată de tatuaje, întreg corp fiind acoperit cu desene semnificative. Alexandra are un tatuaj pe frunte ”Blessed”, despre care a vorbit într-un interviu. ”Reprezintă faptul că am depășit o perioadă destul de grea din viața mea. Am simțit nevoia să fie la vedere, să știe toată lumea că sunt binecuvântată că am reușit să trec peste.”, a povestit fiica lui Zmărăndescu pentru Antena Stars.

Alexandra pare să-i calce pe urme tatălui său. Tânăra face lupte de apărare, fiind antreantă chiar de fratele ei. Din nefericire, o accidentare gravă a făcut-o să renunțe la sportul de performanță. Înainte de a rămâne însărcinată, Alexandra posta multe imagini din sala de antrenamente, lăudându-se cu un trup de invidiat. ”În momentul de față, da, fac sală, alerg. Am o proteză pe care o pun înainte să ies la alergat.”, scria Alexandra pe rețelele de socializare, înainte să anunte că este însărcinată.

Cătălin Zmărăndescu, relație dificilă cu fiica sa, Alexandra

Cătălin Zmărăndescu a avut o relație tensionată cu cei doi copii din prima căsnciie, aceștia acuzându-l de multe ori că i-a abandonat. Într-un intervium sportivul, Mihai Zmărăndescu, fiul sportivului, declara că nu vrea să mai audă despre tatăl său. ”Noi nu mai vorbim de trei ani de zile, aproximativ. Pentru cine nu știe, am și o soră, care nu mai vorbește cu tatăl meu sau invers, depinde cum vreți voi, de cinci ani de zile. Nu mai vreau să mai aud nimic în viața mea de el! Odată ce tu ai 50 de ani și tu te promovezi peste tot doar cu doi copii, tu având patru copii, chit că sunt din altă căsătorie…”, a declarat Mihai pentru Prima TV.

Mihai si Catalin Zmarandescu
Zmarandescu impreuna cu fiul sau cel mare

Cătălin Zmărăndescu mai are doi copii cu actuala soție, iar internauții l-au întrebat pe acesta de ce nu postează imagini pe rețelele de socializare și cu Alexandra și Mihai, copiii din prima căsătorie. Zmărăndescu le-a răspuns printr-un videoclip postat pe TikTok. „ Am patru copii. De ce postez decât cu doi dintre ei, cei mici? Pentru că ei au nevoie de mine și, până la 18 ani, sunt dator, ca părinte, să le ofer tot ceea ce au nevoie. Ceilalți doi sunt mari, așa că își văd de treaba lor.”, a spus Zmărăndescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: