Redactia.ro
Home » Monden » Câte clase are, de fapt, Pepe? Oana Zăvoranu a râs de el când a aflat ce studii are

Câte clase are, de fapt, Pepe? Oana Zăvoranu a râs de el când a aflat ce studii are

Oana Zăvoranu despre Pepe

Pepe este acum în lumina reflectoarelor, după divorțul de soția sa, Raluca Pastramă. Fosta sa parteneră, Oana Zăvoranu, a dat mai multe detalii despre artist, în urma izbucnirii acestui scandal despre artist și a dezvăluit inclusiv câte clase are, de fapt.

Câte clase are Pepe, în realitate. Oana Zăvoranu l-a dat de gol

După ce a fost anunțat divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe, fosta parteneră a artistului, Oana Zăvoranu a început să facă mai multe dezvăluiri despre fostul ei soț. Astfel, aceasta „a dat din casă” mai multe detalii neștiute până acum. Oana Zăvoranu a spus și câte clase are, de fapt, Pepe, după despărțirea lor. În declarațiile sale de pe rețelele de socializare, actrița a dezvăluit că Pepe a terminat doar patru clase.

„Pot doar sa îi dau voie să respire același aer de Dorobanți cu mine, de școală nu mai zic…Are 4 clase cu recreatii cu tot. Mediocritate și manele. N-are el vacanțe câtă școală am eu…aoleu, stați așa că am uitat că eu sunt și săracă, și incultă și posedată, nu am nici case că de aia am stat eu la el în mansardala…nu am nici mașini (că de aia mi-a luat el vreo 3-4 cu cheiță), merg și cu rata, am și ciungă-n par, sunt și nebună, și vreau să apar și la tv pe spatele lui, că doar vorbind de el ma mai bagă și pe mine cineva în seama…” a spus vedeta cu ceva timp în urmă.

Ce spune Oana Zăvoranu despre posibila violență a lui Pepe

Motivul divorțului dintre Raluca Pastramă și Pepe ar fi niciun altul decât violența domestică. Mai mult, Raluca Pastramă ar fi emis un ordin de protecție împotriva artistului, pentur ca acesta să nu se apropie de ea.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că Pepe a avut episoade violente în căsnicia lor, dar nu a lovit-o niciodată. Aceasta nu a comentat subiectul privind posibila violență a lui Pepe asupra mamei copiilor săi.

„Dacă avea cu mine, nu mai exista astăzi pe planeta Pământ. A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, că să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. Acum nu știu poate dacă l-a inspirat fața ei vreodată și în particular i-a dat două în mufă, asta n-aș ști să spun, pentru că ar însemna să aberez că nu sunt vreo muscă pe perdeaua lor”, a explicat vedeta.

„Dar, ceea ce susțin eu, nu cred că a bătut-o ziua în amaiza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”, a mai spus ea.

Oana Zăvoranu, despre o posibilă împăcare cu Pepe

Iată ce a avut de zis Oana Zăvoranu când a fost înrebată dacă dorește să se împace cu Pepe.

”Răspunsul este niciodată pe pământul ăsta, pentru că sentimentele pentru el nu mai existau pentru el din momentul în care m-am despărțit și pentru că mizeria și ordinăria pe care a târât-o pe la toate televiziunile în perioada aia făcând cel mai josnic linșaj mediatic ever, mă fac să nu pot vreodată să-l mai privesc pe acest om nici măcar că pe un amic, darămite că pe un iubit, soț, etc. Și, de fapt, cel mai important lucru în acest moment: îmi iubesc bărbatul și bărbatul meu pe mine”, a mai declarat Oană Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: