Redactia.ro
Home » Monden » Câte operații estetice are Giulia Anghelescu: ”Mi le-am asumat”

Câte operații estetice are Giulia Anghelescu: ”Mi le-am asumat”

Giulia Anghelescu este schimbată fizic în ultimii ani. Artista recunoaște că a trecut pragul medicului estetician. Iată ce operații estetice are!

Câte operații estetice are Giulia Anghelescu: ”Mi le-am asumat”

Giulia Anghelescu are un fizic de invidiat la cei 36 de ani. Deși a trecut prin două nașteri, nu se vede acest lucru pe corpul artistei, bine sculptat. Suspectă de faptul că a apelat la bisturiul medicului estetician, Giulia nu se sfiește să recunoască acest lucru, informează Spynews.

Giulia Anghelescu a mărturisit că și-a făcut o rinoplastie și augmentare mamară.

„Sunt extrem de cameleonică, îmi place să mă joc cu stilul, să descopăr lucruri noi. Orice m-a provocat am făcut! Am făcut o rinoplastie – pentru că aveam deviaţie de sept din cauza unui accident la schi, din copilărie – şi o augmentare mamară, după cele două sarcini şi alăptări. Mi-am zis că vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani. Nu am făcut schimbări majore cu operaţiile astea estetice şi mi le-am asumat. Acum sunt extrem de fericită cu mine fizic, psihic, emoţional”, a declarat Giulia Anghelescu pentru okmagazine.ro.

Giulia Anghelescu, momente de cumpănă în mariaj

Giulia Anghelescu este căsătorită de ani buni cu Vlad Huidu. Cu toate acestea, au avut și momente de cumpănă în mariaj. Aproximativ jumătate de an au stat separați unul de altul. Cei doi au împreună o fetiță și un băiat.

Giulia Anghelescu, Vlad Huidu și copiii lor, Antonia și Mikael - Unica.ro

„A fost o perioadă foarte grea pentru amândoi, dar, cât am stat despărţiţi, niciunul dintre noi nu şi-a pierdut speranţa că ne vom împăca. Vorbeam unul cu altul şi, când ne-am regăsit, ne-am preţuit mai mult unul pe altul. Aveam încredere în sentimentele noastre şi că ne puteam împărtăşi absolut orice. Sunt foarte norocoasă că-l am pe Vlad în viaţa mea! Acum s-au aşezat lucrurile atât de frumos între noi, încât nu mai avem nimic să ne reproşăm. Am învăţat să ne bucurăm mai mult de ce avem împreună”, a mai adăugat Giulia Anghelescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: