Redactia.ro
Home » Monden » Câte operaţii estetice are Raluca Pastramă? Cum arăta înainte să se cupleze cu Pepe

Câte operaţii estetice are Raluca Pastramă? Cum arăta înainte să se cupleze cu Pepe

GALERIE FOTO (2) Raluca Pascu și Pepe

Raluca Pascu a fost soția lui Pepe vreme de opt ani și chiar dacă acum se pare că ea a dorit divorțul, după cum a lăsat căntărețul să se înțeleagă, ea ar fi apelat la medicul estetician ca să arate mai bine pentru soțul ei. Iată câte operații estetice are, de fapt, Raluca Pastramă!

Ce operații estetice are fosta soție a lui Pepe

Raluca Pascu și cântărețul Pepe au decis de comun acord să divorțeze, după un mariaj de opt ani. Totuși, atunci când s-au cunoscut și au început să iasă împreună și chiar după căsătorie, Raluca Pastramă, pe numele ei dinainte de mariaj, a decis să apeleze la medicul estetician ca să se înfrumusețeze pentru soțul ei.

Astfel, la acel moment ea ar fi primit bani de a tatăl ei ca să își facă operație pentru mărirea posteriorului, după cum a povestit chiar sora acesteia.

„Şi-a făcut operaţia la fese după ce l-a cunoscut pe Pepe. Tata m-a întrebat şi pe mine dacă aş vrea să îmi pun silicoane şi i-am spus că nu aş putea să suport o astfel de operaţie. Tatăl meu mi-a spus «Păi da, dacă ai da şi tu de unul celebru şi cu bani aşa ca Pepe sigur ai vrea şi tu să faci aceeaşi chestie ca sora ta». Mi-a dat de înţeles că a vrut să o facă frumoasă pentru Pepe”, a dezvăluit Lorendana Pastramă.

Pepe a anunțat despărțirea de Raluca Pascu

Acum, după ani de căsnicie și două fetițe, Raluca Pascu și Pepe au decis să pună punct relației lor. Motivul nu a fost unul expus de cei doi, dar Pepe a fost cel care a ținut să anunțe această separare, pe canalul său de YouTube.

„Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează.

Raluca Pascu
Raluca Pascu

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: