Redactia.ro
Home » Monden » Despărțirea de soția sa îl obligă să stea departe de fetițele sale. Pepe, mai trist ca niciodată

Despărțirea de soția sa îl obligă să stea departe de fetițele sale. Pepe, mai trist ca niciodată

GALERIE FOTO (6) Pepe, mai trist ca niciodată

Pepe a anunțat la începutul acestei luni că va divorța de soția sa, Raluca Pastramă, după o relație de câțiva ani. Cei doi au împreună două fetițe, Maria și Rosa de care artistul este absolut topit. Acesta a precizat că se va ocupa de creșterea și edcuarea celor două micuțe, chiar dacă se va separa de mama lor. Cu toate astea, de când Raluca s-a mutat, vedeta suferă după fetițele lui.

Despărțirea de soția sa îi obligă să stea departe de fetițele sale. Pepe, mai trist ca niciodată

Pepe și-a șocat fanii și apropiații după ce a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă, mama celor două fetițe, Rosa și Maria. Artistul a făcut mai multe dezvăluiri emoționante în emisiunea sa pe care o prezintă în mediul online. Artistul, pe numele din buletin Ionuț Pascu a mărturisit că le-a cumpărat celor fetițe ale sale telefoane, pentru a lua legătura cu ele, acum că Raluca a părăsit căminul conjugal împreună cu acestea. Alături de Andrei Duban, Pepe a precizat că fetele îl sună foarte des, în special video.

Artistul petrece mult timp cu fetițele sale

Fiind în direct în emisiunea, una dintre fetițe l-a sunat și artistul i-a spus că nu poate să vorbească. Ca un tată model, înainte de a închide, Pepe a îndemnat-o să se spele și să se pregătească pentru somn. „Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori”, a mărturisit Pepe. Cu toate că Pepe nu mai locuiește în aceeași casă cu fetițele sale, artistul se întâlnește foarte des cu acestea. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un video în care le arată fanilor cum se joacă împreună.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în urmă cu opt ani, după ce și-au ținut relația ascunsă mult timp. Cei doi au fost cununați de Cătălin și Andra Măruță, care au fost surprinși de decizia luată de finii lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: