Redactia.ro
Home » Știri » Câte persoane pot participa la o petrecere după al doilea val de relaxare. Ministrul Marcel Vela îi lămurește pe români

Câte persoane pot participa la o petrecere după al doilea val de relaxare. Ministrul Marcel Vela îi lămurește pe români

invitați petrecere după relaxare

Nu se schimbă nimic în ceea ce privește petrecerile private sau din aer liber, a anunțat Marcel Vela. Ministrul de Interne a clarificat că odată cu noile măsuri de relaxare care au început deja de luni nu se schimbă și modul de organizare al petrecerilor.

Marcel Vela a dezvăluit câte persoane pot participa la o petrecere

Ministrul Marcel Vela a explicat că restricțiile privind adunările private nu se vor schimba după data de 1 iunie, astfel că la petrecerile desfășurate în aer liber vor putea participa doar 16 persoane. De asemenea, sunt aplicate aceleași restricții ca până acum și în ceea ce privește petrecerile de apartament, unde vor fi doar opt oameni.

Ca și înainte, la petrecerile private în aer liber pot participa 16 persoane, iar în spații închise, de exemplu într-un apartament, maxim 8. Acum a rămas aceeași regulă și după 15 iunie, pentru că nu s-a internvenit pe zona de petreceri private”, a declarat ministrul de Interne.

Totuși, ministrul a dat asigurări că această decizie este luată în calcul și după 15 iunie vor fi luate alte măsuri de relaxare, în conformitate cu politica de relaxare graduală, prin care sunt adoptate noi reguli, o dată la două săptămâni.

Ce măsuri de relaxare s-au luat deja în țara noastră, de la 1 iunie

Al doilea val de relaxare a început deja de luni, când au fost deschise terasele. Următoare dată la care vor fi anunțate alte măsuri este cea de 15 iunie, când se așteaptă să fie mărit numărul de oameni care pot participa la o petrecere, mai ales în contextul în care începe sezonul nunților. De asemenea, companiile de retail așteaptă și ele să fie redeschise mall-urile.

Deocamdată, românii se pot bucura de măsurile de relaxare care au intrat în vigoare luni. Pot merge la terasă, dar doar în condiții de pandemie. Adică înainte de a intra, un angajat va face un test observațional, prin care să vadă dacă ai vreun siomptom respirator. Totodată, cine vrea să meargă la terasă trebuie să facă rezervare înainte și pot avea alături la masă doar patru persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: