Redactia.ro
Home » Monden » Catherine Zeta-Jones a ajuns în România. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Catherine Zeta-Jones a ajuns în România. Ce mesaj le-a transmis fanilor

GALERIE FOTO (6) Catherine Zeta-Jones a ajuns în România.

Catherine Zeta-Jones a ajuns în România. Celebra actriță a ajuns în Capitala României pentru a filma pentru serialul “Familia Addams”, în care vor apărea și doi mari români. Catherine a postat un clip video pe Instagram în care le spunea fanilor săi că a ajuns în București și că este un oraș extrem de frumos.

Catherine Zeta-Jones a ajuns în România. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Catherine Zeta-Jones a ajuns în România. Așteptarea fanilor români a luat sfârșit. Frumoasa „soție” a lui Zorro a ajuns în București. Catherine Zeta-Jones este cazată la un hotel din Capitală, iar în urmă cu câteva ore a postat un clip video în care le arăta urmăritorilor săi priveliștea de a balconul camerei sale.

Catherine Zeta Jones si Antonio Banderas in „Zorro”

Înainte de răsăritul soarelui, actrița a realizat un filmuleț în care a prins cadre din centrul orașuli, pe care l-a postat pe rețelele de socializare.Vedeta s-a filmat nemachiată, fiind pregătită să se lase pe mâna specialiștilor pentru a o transforma în Morticia Addams. “Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!Sunt pe punctul de a începe să filmez în România. Sunt atât de încântată să lucrez cu marele Tim Burton, cu designerul de machiaj și costume cu care am mai colaborat, cu Luis Guzmán, care-l va interpreta pe Gomez, și cu care am făcut echipă în Traffic. Va fi o echipă grozavă. Aștept cu nerăbdare”, a transmis celebra actriţă.

Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul Morticiei Addams, în serialul “Familia Adams”, realizat de Netflix și MGM Television, regizat de Tim Burton.

 

George Burcea și Victor Dorobanțu joacă alături de celebra actriță în „Wednesday”

Victor Dorobanțu, George Burcea și Isaac Ordonez îi vor portretiza pe Pugsley,Lurch și Thing. Serialul va avea opt episoade și se va concentra pe anii de studenție a tinerei Wednesday Addams, la Academia Nevermore. Show-ul va reda încercările acesteia de a oprit o crimă monstruoasă ce i-a terorizat orașul și de a rezolva cazul supranatural în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani.

După ce s-a aflat că fostul soț al Andreei Bălan va juca într-un serial de succes, mai mulți prieteni i-au arătat susținerea pe rețelele de socializare. Extrem de mândru,George Burcea a transmis un mesaj pe Instagram. Înainte de a deveni actor, tânărul a fost marinat,iar timp de doi ani a navigat. Ulterior a realizat că menirea sa este să devină actor așa că a făcut actoria, realizând mai mult ca niciodată că a făcut alegerea potrivită. „Din acest motiv am renunțat la meseria de marinar și am ales-o pe cea de actor”, a scris George Burcea în cadrul unui InstaStory. Filmările serialului vor avea loc integral în România, iar fanii vor avea parte de surprize uriașe.

George Burcea va juca alaturi de Catherine Zeta-Jones
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: