Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea va juca într-un serial Netflix alături de Catherine Zeta-Jones

George Burcea va juca într-un serial Netflix alături de Catherine Zeta-Jones

George Burcea va juca într-un serial Netflix alături de Catherine Zeta-Jones

George Burcea va juca într-un serial Netflix alături de Catherine Zeta-Jones. Fostul soț al Andreei Bălan și-a îndeplinit visul. George Burcea va juca într-un serial regizat de Tim Burton. Iubitul Vivianei Sposub va juca alături de faimoasa actriță Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman.

George Burcea va juca într-un serial Netflix alături de Catherine Zeta-Jones

George Burcea va juca într-un serial Netflix. Goerge Burcea trăiește perioada vieții lui! Actorul va juca în noul proiect regizat de Tim Burton, care se numește „Wednesday’. Acesta este un serial-continuare a faimosului film „The Addams Family’. George Burcea va juca alături de celebra actriță Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán. De asemenea, alături de el va juca și Victor Dorobanțu. Serialul va fi produs special pentru Netflic, iar filmările vor avea loc integral în România.

Proiectul este unul mult așteptat datorită viziunii unice ale regizorului Tim Burton. Serialul reprezintă și intrara în televiziune a regizorului. Noul serial va spune povestea lui Wednesday, mezinul familiei ca va merge la Nevermore Academy. Catherine Zeta Jones și Luis Guzman îi vor interpreta pe părinții familiei, Morticia și Gomez.

Gwendoline Christie, cunoscută din filmul „Game of Thrones’ va interpreta rolul rivalei Morticiei, iar rolul principal va fi jucat de Jenna Ortega. Încă nu se știe ce roluri vor interpreta actorii români, iar data apariției serialului nu a fost publicată.

George Burcea nu renunță la războiul cu Andreea Bălan

Se pare că războiul dintre George Burcea și Andreea Bălan este departe de a se finaliza. Actorul a acuzat-o subtil în nenumărate rânduri că ar încerca să-i șteargă numele din mass-media. Acesta a dat de înțeles, printr-o postare, că artista a recurs de multe ori la șantaj prin care să-l elimine pe Burcea din presă. „A scris o știre de „cancan” și Hollywoodreporter. Poate aici nu mai intervine nimeni să nu se mai scrie bine despre mine sau să se dea articolele jos. Sau să se modifice. Sau să cumpere paginile pe care revistele mi le-au dat. Așa… doar ca să nu apar. V-am upat cu dragoste.”, a scris George Burcea în dreptul unui print din articolul scris depsre el recent.

Pe 4 septembrie, iubitul Vivianei Sposub a alergat cinci kilometri la maratonul „Run in Bucharest, făcând acest gest pentru strângerea de fonduri pentru persoanele care suferă de boli incurabile în stadii terminale. La finalul cursei, fostul soț al Andreei Bălan a fost solicitat pentru un interviu realizat de Sonia Argint. Ulterior, imaginile cu cei doi au apărut în online, iar artista i-ar fi spus viitoarei cumnate să șteargă imaginile respective. Ceea ce s-a și întâmplat!

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat la câteva luni de la căsătorie. Cei doi au împreună două fetițe, Ella și Clara. Acestea au rămas în grija artistei, determinându-l pe actor să lupte pentru ele. După ce s-au despărțit, Andreea Bălan a declarat public că aveau probleme în căsnicie și că datorită ei a reușit să se facă remarcat în showbiz. Mai mult, blondina a declarat că fostul soț obișnuia să consume substanțe interzise. La rândul său, George Burcea a mărturisit că artista ar fi alertat autoritățile pentru a-l percheziționa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: