Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea va fi nevoit, cel mai probabil, să-i plătească pensie alimentară Andreei Bălan. Despre ce sumă este vorba

George Burcea va fi nevoit, cel mai probabil, să-i plătească pensie alimentară Andreei Bălan. Despre ce sumă este vorba

GALERIE FOTO (3) George Burcea va fi nevoit, cel mai probabil, să-i plătească pensie alimentară Andreei Bălan.

George Burcea va fi nevoit, cel mai probabil, să-i plătească pensie alimentară Andreei Bălan. Artista s-a despărțit de tatăl fiicelor sale în urmă cu mai bine de un an, dar procesul de divorț încă nu a ajuns la final. Cei doi se luptă pentru custodia fetițelor, iar cel mai probabil Andreea va avea câștig de cauză. De asemenea, George Burcea i-ar putea plăti artistei o pensie alimentară.

George Burcea va fi nevoit, cel mai probabil, să-i plătească pensie alimentară Andreei Bălan. Despre ce sumă este vorba

George Burcea va fi nevoit, cel mai probabil, să-i plătească pensie alimentară Andreei Bălan. Spre surprinderea tuturor, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit după câteva luni de la nuntă. Artista a recunoscut că neînțelegerile din ultima perioadă i-au determinat să pună capăt relației, deși au două fetițe împreună.

La finalul anului 2019, Andreea și George s-au despărțit, dar procesul de divorț încă este în desfășurare nu s-a finalizat. Cel mai probabil cele două fetițe vor rămâne în custodia mamei lor, iar actorul trebuie să le plătească pensie alimentară. Potrivit legii, o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fiicele sale, Ella și Clara. Astfel, actorul ar trebui să plătească o pensie alimentară ce va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar. Totodată, întreținerea trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemarea în judecată, iar actorul va avea de plătit aproape 20.000 de lei.

Din punct de vedere financiar, George Burcea a avut un an bun, în ciuda apariției pandemiei de coronavirus. În 2020, firma actorului, Goldstone Films SRL, care se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune, a reușit să obțină un profit foarte bun. Potrivit raportărilor depuse la ANAF, firma lui George Burcea a avut un profit cu 42% mai mare în 2020 decât anul anterior.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea au surprins pe toată lumea, inclusiv pe nașii de cununie a celor doi, Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Acest lucru a întristat-o pe celebra actriță, la dezvăluirile sale au scos la lumină lucruri neștiute. ”Din păcate, nu a fost posibil, au ţinut la convingerile lor”, a declarat Monica Davidescu.

În prezent, atât Andreea Bălan, cât și George Burcea și-au găsit fericirea în brațele altor parteneri. Artista are o relație cu afaceristul Tiberiu Argint, iar actorul este împreună cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor de la Ferma vedetelor.

În ciuda acuzațiilor, Andreea Bălan a declarat că l-a iertat pe fostul soț și chiar i-a fost greu să recunoască acest lucru. „Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a spus Andreea Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: