Redactia.ro
Home » Monden » Câți ani are, de fapt, Oana Zăvoranu! Puțini știu ce vârstă are vedeta

Câți ani are, de fapt, Oana Zăvoranu! Puțini știu ce vârstă are vedeta

GALERIE FOTO (2) Câți ani are, de fapt, Oana Zăvoranu! Puțini știu ce vârstă are vedeta

Oana Zăvoranu își aniversează astăzi ziua de naștere! Puțini sunt cei care știu care este vârsta vedetei, de fapt. Aceasta a împlinit 48 de ani. 

Câți ani are, de fapt, Oana Zăvoranu! Puțini știu ce vârstă are vedeta

Oana Zăvoranu nu are nevoie de prezentări, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Excentrică, așa cum și-a obișnuit fanii, aceasta și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere și a fost un prilej bun pentru a aflat care este vârsta ei, de fapt.

Celebra actriță, a împlinit astăzi vârsta de 48 de ani și a fost asaltată cu mesaje încă de la miezul nopții. Printre urările fanilor am regăsit-o și pe cea a soțului său, Alex Ashraf. Acesta i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

”La mulți ani soția mea frumoasă. Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de tine. Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem împreună”, a scris Alex Ashraf pe contul său de Instagram.

Câți ani are, de fapt, Oana Zăvoranu! Puțini știu ce vârstă are vedeta

Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni, cu o singură excepție

Oana Zăvoranu și-a recunoscut simpatia pentru o domnișoară celebră din showbiz, de altfel și singura pe care nu a criticat-o. Este vorba despre Daniela Crudu, cunoscută de public drept Cruduța. Oana a spus că ei îi place de Daniela fiindcă ea nu face reclamă la orice și că este una dintre vedetele care și-a menținut un bun simț în aspect, dar și în viață și imagine.

”Daniela Crudu, zisă și Cruduța, care pentru că își asumă oarecum, face reclamă la vodka, pentru că ei îi place băutura. Și la păcănele, nu ne place treaba asta deloc. Crudu își asumă că îi plac domnii cu bănuți. De ce să iei unu sărac dacă e… Mai bine iei unu cu bani. Decât bătrână, bolnavăși urâtă, mai bine frumoasă, tânără și bogată. Ea e pe principiul ăsta. Mai are și ea niște mocangeli. Face reclamă la un magazin de haine. Mocangește și ea o haină două. Mă rog,nu este atât de deranjant.

E frumușică, nu deranjează. Pe mine personal nu mă deranjează. În afară că nu mai seamănă cu ea și și-a făcut și ea niște nike-uri de sprâncene și e prea operată. Una peste alta nu deranjează. Nu ți se pare low cum ți se pare Loredana Chivu. Este o asistentă TV care s-a păstrat în limitele bunului simț zic eu, totuși. Nu rupe șnițelele, nu face reclamă la gradină, la cozonăcei, la bulion”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: